Metodele de coaching pe care le pun în practică au ca principal scop redobândirea libertății personale pentru a te bucura de viață în toată complexitatea ei.

Ce este un coach?

Imaginează-ți viața ta ca un puzzle complex la care ai muncit mult, foarte mult, cu dedicare, ani de zile.  Și la un moment dat vine cineva care, cu o mișcare rapidă din mână, îți strică tot ce ai lucrat. Toate piesele sunt împrăștiate pe masă, pe jos, pe sub mobilă. Sentimentul pe care îl trăiești este răvășitor.

Cauți mai apoi pe cineva care să te ajute să refaci imaginea din puzzle. Acest cineva poate să fie un coach, un psihoterapeut, un mentor sau duhovnic. Un coach bun te poate ajuta să recreezi o imagine diferită de cea inițială, însă cu mult mai echilibrată, uneori mai realistă, dar puternică și rezistentă.

Un coach este un fin observator, o persoană care are răbdare cu clientul, dar răbdarea nu este cheia, ci înțelepciunea, inspirația, curajul și cunoașterea. Este un agent provocateur care are menirea să îți dezmembreze credințele despre oameni și viață, credințe care îți provoacă ție și celor din jur suferință. 

”Toți oamenii care strică jocuri de puzzle sunt răi” ar suna o astfel de credință. Dar dacă fără acest om rău, tu nu ai fi reconstruit niciodată o imagine și mai frumoasă, mai puternică  sau complexă? Aceasta este cheia transformării. 

Un coach nu așează niciodată cu mâna lui piesele de puzzle ale unui client. Acela este un spațiu sacru, intim. Ci prin întrebări și procese atent canalizate, prin redefinirea concepției despre viață, oameni și iubire îl ghidează pe client să ajungă singur la viziunea noii imagini pe care vrea să o creeze.

De ce am ales eu coaching-ul?

Am lucrat peste 16 ani în marketing și comunicare pentru mai multe branduri și companii internaționale, am avut experiențe de viață care și-au pus amprenta asupra mea și m-au transformat în ceea ce sunt astăzi. Dar cu toate rezultatele remarcabile din mediul profesional, am realizat că nu eram satisfăcută cu drumul meu, cu ceea ce eram ca persoană, de fapt. 

După o perioadă de criză pe mai multe planuri în viața mea, după multe întrebări fără răspuns, am decis să caut acele răspunsuri. Întrebarea frecventă pe care o aveam în minte era: ”cum îmi recapăt liniștea și încrederea în mine?” 

Condusă permanent de întrebarea CUM?, am urmat Școala de Coaching pentru Relații cu unul dintre cei mai buni traineri din Statele Unite pentru a înțelege cum să am o relație profundă de iubire. 

Apoi am vrut să aflu cum mă eliberez de concepții negative despre viață și cum pot să trăiesc împăcată cu mine însămi. Și astfel am urmat un master NLP cu acreditare internațională.

Când m-am întrebat cine sunt din punct de vedere spiritual, m-am îmbarcat pe unul dintre cele mai sublime dar și dure drumuri ale redefinirii spiritualitații mele și am ales un mentor alături de care am râs, am plâns, am învățat și am descoperit cum să fiu o ființă liberă.

În fiecare an am adăugat o formă nouă de dezvoltare, așa că am experimentat și teatrul, dansul, lucrul cu emoțiile, vindecarea traumelor, meditația, sexualitatea, teme ce se împletesc perfect în meseria de Life Coach pentru că viața este un ”cocktail cu de toate”. 

Și totuși, de ce am ales coachingul ca meserie ? Dintr-o motivație pur egoistă : satisfacția imensă pe care o am atunci când oamenii cu care lucrez sunt bine și armonizați cu viața lor. Este ceea ce eu numesc orgasm spiritual.

De ce sunt așa de sigură că te pot ajuta?

Pe cine nu pot ajuta?

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință