Cum aduc schimbare

sedinte individuale

Ședințe individuale

Te poți înscrie într-un proces de coaching, consiliere sau terapie pe baza unui program personalizat, în funcție de nevoile și provocările pe care le identificăm în prima ședință. Iată câteva dintre aspectele importante de viață pe care le putem aborda în ședințele de coaching:

ședințe de cuplu

Ședințe de cuplu

Dificultatea cea mai mare cu care se confruntă cuplurile moderne este faptul că presupun că atracția este liantul unic pentru o relație pe termen lung. Cu toate că nu neg importanța atracției, consider  că durabilitatea unei relații constă într-un soi de muncă în echipă permanentă. Cuplurile au de calibrat multe aspecte de-a lungul relației: valori, principii, planuri de dezvoltare, rezolvarea unor răni și patternuri negative din trecut, negocierea spațiului personal, respect, libertate, rezolvarea conflictelor inerente.

Când partenerii au așteptarea idealistă ca iubirea să rezolve de la sine toate aspectele menționate mai sus apar frustrările, certurile, compromisurile, manipularea și măștile.

Ședințele de consiliere a unui cuplu au rolul de a expune, accepta și remedia toate aceste inadvertențe cu scopul de a crea o nouă etapă a relației cu un fundament mult mai stabil.

seminarii sau conferinte

Seminarii sau conferințe pe care le susțin în diverse orașe din țară.

Dacă ești interesat/ă de un seminar sau o temă anume, trimite-mi un mesaj sau abonează-te la newsletter ca să fii în permanentă legătură cu mine.

Informații utile

Sesiunile de coaching se vor desfășura  la biroul meu dacă ești din București (zona Floreasca) sau online dacă te afli în alt oraș sau în altă țară.

Dacă vrei să lucrăm împreună, te rog să completezi formularul de mai jos sau să îmi trimiți un mesaj pe whatsapp în care să îmi oferi câteva date despre tine și situația cu care te confrunți în acest moment. Voi reveni cu răspuns în cel mai scurt timp posibil.

contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință