”Încrederea nu se capătă atunci când faci un lucru fără frică, ci atunci când îl faci, deși îți este frică!”

Când am decis în 2014 să mă înscriu la școala de coaching, să fac ceva cu totul nou față de specializarea mea de 16 ani în marketing, nu știam ce este coachingul, nu cunoșteam nimic despre acest domeniu și nici câți oameni mai fac același lucru ca și mine.

Am pornit însă de la o dorință profundă, de la o realitate personală care durea aproape fizic: suferința pe care o provoacă neîncrederea în mine, întrebarea obsesivă dacă sunt ceva mai mult decât mamă, iubită, prietenă și angajat model.

Îmi amintesc că în acele momente marcate de suferință interioară, mergeam pe stradă și mă uitam la oameni. Cred că mă uitam doar eu la ei pentru că nu mi se întorceau alte priviri. Aproape toți erau preocupați de lumea virtuală în care se ascundeau. Am căutat un zâmbet, o privire, o emoție însă nu am găsit nimic. Vedeam o mare de oameni cu mers robotic, priviri încruntate sau sfidătoare, îmbrăcăminte sumbră și umeri aplecați.

Am simțit că înghit o bilă neagră, mare și grea. Am început să mă întreb de unde vine suferința, neîncrederea, tristețea. Nu trebuia să caut prea departe, era de ajuns să mă uit în oglindă. Am găsit acolo sursa suferinței.

M-am întrebat cu ce pot înlocui toate astea, ce pot pune în locul bilei negre?

Și răspunsul a venit printr-un mesaj: o invitație să mă înscriu la una dintre cele mai bune școli de coaching din SUA, care predă metode aplicate și de succes pe tema relațiilor interumane.

Deși investiția financiară era considerabilă, ceva din mine în spunea că asta trebuie să fac, că acesta îmi este drumul: dacă eu voi reuși, atunci o să pot să ajut alți oameni din jurul meu să obțină ce vor de la viață și de la relații și să învețe să își gestioneze teama.

Am pornit pe acest drum și, în ciuda unor eforturi considerabile, am dus la capăt școala, am început să îmi organizez planurile și modalitățile de lucru și rezultatele nu au ezitat sa apară. Satisfacția pe care o am când obțin rezultate în munca mea este fantastică.

M-am întrebat de ce nu am simțit același lucru când lucram în marketing pentru companii puternice. Am realizat că elementul diferențiator, cel puțin pentru mine este PASIUNEA. Pe lângă asta, am descoperit că se întâmplă și altceva în acest proces: s-a activat simțul utilității. 

Sentimentul că poți avea impact în viața cuiva, că poți să ajuți o persoană care suferă să își recapete echilibrul și libertatea personală este de neegalat!

Programele de transformare rapidă pe care le-am dezvoltat reprezintă o împletire armonioasă dintre principii de coaching, tehnici de NLP, terapia emoțiilor și dezvoltare spirituală.

Fiecare persoană care decide să lucreze cu mine devine un proiect unic pentru care dezvolt o strategie individuală și personalizată în funcție de provocările cu care se confruntă persoana respectivă și de obiectivele pe care își dorește să le atingă.

Ce formări oficiale mă creditează  să practic meseria de coach:
– MBA in Organizational Leadership, USA
– Scoala de Coaching RRCT, USA
– NLP Master Practicioner, acreditare internatională IANLP
– KORE Pocess, program de dezvoltare spirituală
– Emotional Skills and Competencies, de Paul Ekman

Be smart, be loved,
Violeta

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință