Feminitate. Relații armonioase. Relații toxice. Conflict. Ce alegi?

Te astept la serile feminitatiiRevin cu o nouă serie a workshopurilor în grup restrâns desfășurate sub numele, binecunoscut de acum: Serile Feminității.

Am pregătit această serie de evenimente pornind de la mesajele voastre în care îmi spuneți că ritmul de viață stresant, presiunile și responsabilitățile nu vă mai lasă loc pentru voi.

 

Vom petrece două ore în compania altor femei minunate, vom învăța și din experiențele lor și vom afla cum să ne conectăm cu feminitatea noastră. În funcție de interesul pe care îl aveți și situația în care vă aflați, dezbatem teme variate.

Acest program se adresează femeii active care nu găsește timp să urmeze un program personalizat de lungă durată.

De ce să participi?

 • Vei învăța cum să ai o încredere debordantă în tine și să iei cele mai bune decizii.
 • Îți vei descoperi și defini feminitatea, așa cum te reprezintă mai bine.
 • Vei ști ce să spui și cum să te porți astfel încât să ii inspiri pe ceilalți să te vadă așa cum ești, fără teamă.
 • Vei învăța cum să te exprimi astfel încât să creezi atracție imediată din partea bărbatului pe care il dorești.
 • Vei învăța cum să obții relația adevărată pe care o dorești și pe care o meriți.

Temele propuse pentru luna noiembrie:

 • 5 noiembrie Feminitate sau Masculinitate? Ce alegi să fii în relație?
  Vom vorbi despre feminitate și masculinitate, echilibrul dintre ele și reconectarea la feminitatea noastră. Vom descoperi cele 4 tipuri de femei și vom afla care dintre ele ni se potrivește. Cum ne transformăm în femeia care deține controlul asupra ei și devine o invitație pentru cei din jur? Vom afla ingredientul secret.
 • 11 noiembrie Cum ne exprimăm emoțiile ca să creăm relații armonioase?
  Suferința vine când nu reușim să îl controlăm pe cel de lângă noi si când acesta ia decizii care nu ne plac. Cu toate astea, femeile ezită să se deschidă, să își exprime emoțiile în fața partenerului pentru că le este teamă să piardă poziția dominatoare și controlul.  Cum reechilibrăm această stare? Știi să faci diferența între dramă emoțională și exprimare autentică? Vom lucra cu emoțiile noastre ca să le înțelegem mai bine.
 • 19 noiembrie Cum funcționează bărbații? Când apare conflictul în relații?
  Bărbații funcționează diferit de femei,  au nevoi diferite și comunică pe altă frecvență. Dacă învățăm acest mod nou de comunicare, ne vom simți libere și autentice în preajma unui bărbat care ne place. Vom afla ce să facem ca să evităm conflictele si să creăm armonie în viața de cuplu. Am o surpriză, vă voi dezvălui rezultatele unui studiu pe care l-am realizat pe un eșantion reprezentativ de bărbați.
 • 26 noiembrie Cum identificăm relațiile toxice?
  Există exemple evidente ale relațiilor toxice, însă cele subtile sunt mai greu de detectat și de părăsit totodată. Vom vorbi despre relații, bărbați sau femei toxice din viața noastră. Cum le identificăm și cum renunțăm la ele fără suferință?

Cum funcționează seminarul:

 • Acest seminar se poate ține cu un număr restrâns de persoane: maxim 10 participanți.
 • Este un grup de lucru deschis pe teme și subiecte cerute de voi sau propuse de mine.
 • În fiecare zi de joi, la ora 18.30 te invit să îți oferi un răgaz doar pentru tine.
 • Te poți înscrie la unul, două sau mai multe seminarii într-o lună.
 • Costul este de 70 lei/persoană/seminar.
 • În primă fază, seminarul va fi organizat în București.


Dacă dorești să participi, trimite un mesaj la adresa
violeta@academiadefeminitate.ro

Te rog să precizezi următoarele:

 • Nume și Prenume
 • Adresa de e-mail
 • Numărul de telefon
 • Temele/zilele la care dorești să participi

Ulterior vei primi informații legate de locație.

[box type=”info”] Pentru că acest eveniment se realizează cu număr mic de participanți, vă rog să rețineți că locurile se ocupă rapid și că orice înscriere prin e-mail presupune rezervarea automată a locului. [/box]

Ce au spus participantele din alte ediții:

Dragă Violeta, 

Te felicit pentru inițiativă,

Eu sunt încântată de Serile Feminității, m-am simțit ca între prietene, într-o atmosferă caldă, prietenoasă.

Am învățat multe lucruri frumoase și utile…foarte important mi s-a părut că ar trebui să vorbim despre noi și despre ceea ce simțim când ne deranjează ceva, nu să acuzăm , în plus, să nu uităm să fim FEMEI.

Roxana

_______________________________________________________________________________

Bună Violeta,

Mi-a plăcut mult seminarul, întâlnirea cu tine, cu fetele…Am nevoie de ce spui tu ca de un balsam. Îmi face mare plăcere să mă redescopăr pas cu pas și sper ca într-o zi să îi las și pe ceilalți să mă redescopere în felul în care tu mă inviți să fiu, o versiune mai bună a mea.

Trec printr-o perioadă grea a vieții mele, în care am adunat multă mâhnire și revoltă surdă și lumea nu mi se mai pare minunată. Vreau să intru în programul tău ca să renasc, discuțiile cu tine, exercițiile fine și căldura cu care vorbești îmi fac foarte bine.

Îmi plac exercițiile, studiile de caz, discuții pe diverse spețe, care să mă învețe să reacționez armonios în relațiile cu cei din jur.

Mulțumesc mult,

Laura

__________________________________________________________________________________

Bună Violeta,

M-am simțit bine, alături de tine și de invitatele tale  la Serile Feminității și cred că o să îmi fie de folos informațiile transmise de tine.

Îmi place cum gândești, cum pui problema, cum transmiți informația și cred că ți se potrivește de minune această activitate.

De abia aștept să ne reîntâlnim…:)

Claudia

__________________________________________________________________________________

Buna dimineața Violeta,

Mulțumesc mult pentru Serile Feminității. M-a ajutat să mă cunosc mai bine, să înteleg că emoțiile prin care trec fac parte din mine, toată lumea are emoții și vreau doar să le accept și să le aduc în favoarea mea. M-am regăsit în unele situații pe care le-au descris și celelalte invitate iar asta mi-a dat mai multă încredere în mine. Am înțeles diferența dintre bariere și limite. Deja simt că încep să mă respect și să mă iubesc mai mult.

Mă bucur enorm că, de când te-am cunoscut, în fiecare zi  se schimbă ceva în mine, simt cum cresc.

Veronica

De ce sunt așa de sigură că pot produce schimbare?

 • Pentru că, înainte să vorbesc altora despre toate aceste concepte și metode de lucru, le-am pus în practică în viața mea personală și le-am văzut impactul.
 • Pentru că toate clientele mele au rezultate spectaculoase în urma procesului personalizat pe care îl parcurgem împreună.
 • Pentru că nu văd COACHINGUL ca pe o meserie, ci ca pe cea mai importantă misiune personală în viața mea.
 • Pentru că am învățat de la cei mai buni traineri în domeniul relațiilor și dezvoltării personale.
 • Dacă vrei să schimbi radical modul în care funcționezi în relații și dacă ești gata să îți redescoperi PUTEREA FEMININĂ, hai să pornim la drum!

Violeta Moisa1Sunt Violeta Moisă – Life & Relationship Coach

Sunt motivată să ajut femeile să își atingă potențialul maxim în viață, să învețe să aibă încredere în ele, să fie fericite și să aibă relațiile de iubire pe care le doresc.

Lucrez cu femei din toată lumea și cea mai mare satisfacție pe care o am este să le văd zâmbind, având încredere în ele și să își transforme radical viața.

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință