Bărbații înțeleg ce transmiți, dincolo de cuvinte.

Cum ar fi să nu te mai îngrijorezi vreodată despre ce să spui sau ce să faci în preajma unui bărbat? Să uiți de ceea ce ”trebuie” să faci și să te lași purtată de ce simți?

Crezi că bărbatul pe care îl aștepți sau cel cu care te afli într-o relație chiar acum poate să se îndrăgostească de spiritul tău autentic?

Sau crezi că pentru tine nu se poate? Ai putea să îmi dai și motive pentru asta?

Eu îți spun că poți! Am văzut acest lucru întâmplându-se în viața mea și a clientelor mele.

Multe dintre metodele cu care lucrez se bazează pe modul în care ne exprimăm prin cuvinte și limbajul corpului – și funcționează. O spun sutele de femei din toată lumea cu care lucrez.

Dar partea cea mai importantă a metodelor mele este că de îndată ce înțelegi cum funcționează cuvintele, cum comunică corpul tău și cum faci schimbul de energie în relație, totul începe să devină natural și vei uita că ai învățat un nou mod de comunicare. Va face parte din tine, din noua ta feminitate.

E momentul să devii artistul vieții tale…

Salvador Dali a trebuit să învețe la început cum să picteze în stilul clasic, să dețină bazele și să pună fiecare pată de culoare pe pânză în mod realist înainte să dărâme toate tiparele și să se exprime într-un mod cu totul personal și avangardist, punând astfel bazele curentului suprarealist.

Curajul, creația, viziunea și încercările repetate i-au creat stilul individual.

Asta îmi doresc și pentru tine.

Să îți găsești și să manifești propriul și unicul stil în tot ceea ce faci.

Cum ar fi să poți spune sau face tot ceea ce îți dorești fără să simți că mergi ca pe gheață când te afli în preajma unui bărbat?

Nu este greu. Este o experiență, o descoperire, uneori poate și o joacă. Și cel mai miraculos este când se întâmplă în relații.

Aș vrea să îți amintești cum te comporți tu în relații, de la primele momente. Poate că la început ești extrem de exuberantă sau doar precaută, vrei să demonstrezi și să arăți cât mai multe despre tine, să impresionezi, sau din contră, stai în expectativă și îl lași pe el să se deschidă ca să vezi cum este.

Dar după un timp, începi să te gândești înainte să spui ceva. Și nu cauți neapărat cele mai bune cuvinte ca să spui exact ce simți, ci mai degrabă îți cauți cuvintele potrivite ca să obții de la el ceea ce TU vrei să auzi.

Cu alte cuvinte, vrei să te asiguri ca prin cuvintele pe care le folosești el să te dorească mai mult, să fie mai mult în preajma ta sau să te iubească mai mult.

Și dacă ai mereu acest dialog intern, nicio vorbă meșteșugită din lume nu o să te ajute. Pentru că, oricât de neștiutori ne-ar părea uneori bărbații, ei pot de fapt să interpreteze ceea ce nu spunem, ei pot să perceapă energia pe care o transmitem.

Asta se întâmplă când ne concentrăm pe ce credem noi că gândește el, în loc să acordăm atenție emoțiilor și propriilor noastre sentimente.

În acel moment, bărbații înțeleg ce transmitem, dincolo de cuvinte: că el este pe primul loc, că ne e teamă să îl pierdem. Iar acesta este momentul în care își pierde interesul și fie pleacă din viața noastră fie ne rămâne ”prieten”. Niciuna dintre aceste variante nu ne place, însă.

Dacă te afli în situația asta, aș vrea să îți acorzi următoarea perioadă de timp doar ție. De ce?

– să înțelegi și să accepți cine ești

– să înțelegi ce nevoi ai într-o relație

– să te gândești ce fel de bărbați ai atras până acum în viața ta

– să identifici ce acțiuni sau cuvinte folosești mereu, dar nu funcționează în cazul tău

– să îți privești cea mai mare temere în ochi și apoi să o întrebi ce intenție bună are această parte din tine. De ce vrea să te păzească?

– iar apoi, vreau să te rog să îți propui să schimbi ceva la tine. Oricât de neînsemnat ar părea. Un obicei, o atitudine, un comportament, o expresie nepotrivită, o parte din garderobă. Orice. Apoi, pe măsură ce schimbi, fii atentă la ceea ce simți. Cum te obișnuiești cu noua stare, cum simți că face deja parte din tine?

Când vei învăța să îți identifici și să accepți emoțiile generate de situații care te scot din zona de confort, de nereușite, de provocări, vei căpăta încredere.

Acea încredere pe care vrei să o arăți în fața bărbaților.

Încrederea că poți să spui NU sau STOP când o acțiune a bărbatului din viața ta nu îți place, sau încrederea că poți fi deschisă fără să îți pese ce crede el, încrederea că poți să ai relația pe care o dorești și să nu accepți mai puțin, încrederea că poți să oferi tot fără să simți că pierzi ceva.

Nu uita, așadar. Oricât de meșteșugite ți-ar fi vorbele, energia pe care o emani și comunicarea non-verbală spun mereu adevărul despre tine.

Acum îți poți deschide inima

Când te vei opri să construiești răspunsuri, replici sau strategii, vei începe să comunici cu adevărat. Vei radia siguranță, deschidere, căldură, și ceea ce simți cu adevărat prin modul în care îl privești, sclipirea din ochi, cum ții mâna relaxată în mâna lui, când îl asculți cu toată ființa, liberă de orice judecată, prin modul în care te simți confortabil cu tine când ești în preajma lui, încrederea pe care i-o acorzi.

Asta este tot ceea ce trebuie să oferi. Lasă-l pe el să facă, să decidă, în timp ce tu îl inspiri ca un artist. Emoțiile tale sunt cele mai bune culori pe care le poți așterne pe pânză.

Acesta este tot pachetul de care ai nevoie. Dacă ai ajuns în acest punct, cuvintele și acțiunile tale vor fi naturale.

Dacă vrei să investești în tine, în redefinirea și regăsirea feminității tale, știu cum să te ajut. Metodele pe care le folosesc au fost special create pentru a produce schimbare.

Încearcă și descoperă programul Învață Limbajul Iubirii!  Scrie-mi povestea ta și ne putem întâlni pentru prima ședință gratuită din parcursul transformării tale.

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

 

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință