Cadoul meu pentru tine: Feminitatea

Am crezut mereu că feminitatea este o slăbiciune, o vulnerabilitate pe care nu îmi pot permite să o arăt altora ca să îmi protejez emoțiile, sentimentele. Să mă protejez de suferință.

Doar că suferința vine atunci când nu ești autentic, când nu îți trăiești viața așa cum visezi și cum ți-a fost dat să o trăiești.

Am acumulat atâtea credințe negative toată viața, am pus bariere în jurul meu și am lăsat alți oameni să îmi taie aripile. Pentru că nu mă potriveam în tiparele lor cu aripile deschise: ”ieșeau din cadru”.

Au trecut anii peste mine cu lecții dureroase, până când m-am întrebat: Cine sunt? Cum sunt eu cu adevărat?

Am săpat adânc – a durut.

Am aflat – mi-a fost greu să accept.

Am iertat.

M-am transformat.

Am iubit. M-am iubit.

M-am regăsit după căutări febrile într-o femeie autentică, feminină care caută să fie varianta ei cea mai bună în fiecare zi.

Sunt o femeie cu slăbiciuni, capricii, temeri. Mi le accept și le îmbrățișez pentru că, de cele mai multe ori sunt modalități de a merge mai departe către ceea îmi doresc.

Sunt o femeie frumoasă (da, o spun acum cu voce tare pentru toți anii în care nu m-am considerat așa), o femeie care visează și care luptă pentru visele ei.

Sunt o femeie care nu tolerează lipsa de respect și nedreptatea, o femeie care râde și plânge când simte să o facă.

M-am gândit mult timp la o ședință foto în care să îmi pot exprima stările, fără bariere, fără constrângeri. Și mereu găseam motive să nu o fac.

Până am întâlnit-o pe Alina Botică. Cu zâmbetul ei cald și jucăuș mi-a zis senin: ”hai să încercăm”.

Și am încercat. Cred că este unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le-am făcut pentru mine. Fără scenarii, fără stres și pregătiri. Doar o privire în interiorul meu și permisiunea să fiu autentică, feminină, vulnerabilă.

Recomand fiecărei femei să facă o ședință foto singură și doar pentru ea. Acolo, în fața aparatului foto care pare că îți scormonește prin suflet te simți tu, autentică, în oglindă cu tine însăți. Și tot ce simți, se vede, se transmite.

sedinda-foto-cadou
Și pentru că se apropie Sărbătorile, aș vrea să vă ofer un CADOU din partea Alinei și a mea: un Voucher în valoare de 100 EUR pentru o sesiune foto de portret.

P.S. Voucherul se supune unor termeni și condiții. Pentru detalii, vă rog să o contactați pe Alina la http://thebeautifulyou.alinabotica.ro/rezerva-o-sedinta-foto/

 

 

 

Femeie, meriți! Ești unică! Nu ești un șablon, un standard. Lasă lumea să te vadă așa cum ești și cum simți!

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință