Ce fel de femei preferă bărbații?

Cu ceva excepții, bărbații nu preferă orice femei, așa în general. Ci mai degrabă, fiecare bărbat caută, conștient sau inconștient, o femeie anume, aceea, The One.

Bărbații maturi poate nu știu să descrie mereu ce caută în mod concret, nu sunt legați de confecționarea unui ideal așa cum fac  femeile, însă nu se opresc până ce nu întâlnesc o femeie care să le poată îndeplini nevoile profunde în relații. Iar asta o simt, există un moment anume în dinamica relației în care bărbații realizează că au întâlnit femeia vieții lor.

Ce nevoi au bărbații în relații:

1.  Să simtă un spațiu emoțional sigur alături de tine

Pentru un bărbat este extrem de important să simtă că se poate deschide emoțional în prezența ta, fără să fie atacat pentru asta. Dacă pentru femei este mai ușor să își exprime emoțiile, pentru un bărbat este extrem de dificil. Este testul suprem de vulnerabilitate.

Dacă în adolescență sau în tinerețe bărbatul a fost ridiculizat pentru sentimentele sale sau pentru exprimarea acestora, atunci cu siguranță că va face tot posibilul să protejeze această parte vulnerabilă din el, pentru că niciun bărbat nu vrea să pară slab, mai ales în fața persoanei iubite.

2.  Să îl inspiri să fie un bărbat mai bun

De multe ori, femeile îi cer bărbatului din viața lor să fie mai bun, să fie așa cum vor ele. Și fac asta fie prin manipulare, fie prin agresivitate. Doar că, niciun bărbat nu va deveni mai bun dacă îi ceri asta.

Este nevoie să îl inspiri, să vrea să fie mai bun pentru a te păstra lângă el. Și poți face asta atâta vreme cât ești în controlul emoțiilor tale, când știi ce vrei de la viață și de la relație, când știi cum poți fi fericită și fără el.

3.  Să se simtă apreciat și respectat

Când un bărbat simte apreciere și respect din partea femeii importante din viața lui, poate muta munții pentru ea. Orice bărbat vrea să fie un învingător, să știe că are lângă el un trofeu pentru care a luptat, o femeie care îl împlinește și care îl respectă. A nu se confunda aici respectul cu obediența, ci mai degrabă reprezintă admirație și încredere. O femeie care își manifestă feminitatea se va lăsa condusă de un bărbat în care are încredere.

Sunt bărbați care știu ce fel de femeie sau tip de relație vor și nu se opresc din căutat până nu o întâlnesc pe aceea. Unii dintre ei par a consuma rapid relație după relație, sunt distanți și precauți și pot trece drept afemeiați sau indisponibili emoțional. Însă de îndată ce întâlnesc acea femeie, se transformă radical.

Devin fideli, pasionați, devotați, familiști și nu mai au ochi pentru alta. Asta pentru că și-au luat libertatea și dreptul de a căuta până au întâlnit femeia care să le răspundă natural și intuitiv la nevoile și dorințele pe care le au.

Cunosc câțiva foști ”bad boys” care nu păreau pregătiți să investească vreodată într-o relație, bărbați înconjurați mereu de femei extrem de frumoase care apoi au devenit iremediabil atrași de o femeie extrem de sigură pe ea, nici pe departe atât de frumoasă precum erau fostele, dar extrem de naturală și care trezea mereu întrebarea: ”dar ce i-a făcut ea de l-a pus cu botul pe labe?”.

În prea puține cazuri dragostea vine din prima încercare, așa cum ne-o dorim. De cele mai multe ori e nevoie să trecem noi prin mai multe trăiri și experiențe ca să știm ce vrem de la noi iar apoi să înțelegem ce vrem de la cel care ne va deveni partener.

O femeie nu ar trebui să se mulțumească cu primul bărbat care îi iese în cale și să îl forțeze pe acela să devină alesul, ci ar trebui să se înțeleagă pe ea, nevoile ei într-o relație și cum vrea să se simtă în acea relație. De abea atunci poate decide și alege pe cel care o face să simtă natural toate astea.

Dacă bărbații aleg dintre multe partenere pe cea care o vor alături de ei, cu atât mai mult ar trebui să facă asta femeile.

În relații nu se aplică principiul ”primul venit, primul servit”, ci mai degrabă principiul ”clubului exclusivist”. Doar dacă îndeplinești anumite condiții, ai acces.

________________________________

Dacă vrei să investești în tine, în redefinirea și regăsirea feminității tale, știu cum să te ajut. Metodele pe care le folosesc au fost special create pentru a produce schimbare.

Încearcă și descoperă programul Învață Limbajul Iubirii!  Scrie-mi povestea ta și ne putem întâlni pentru prima ședință gratuită din parcursul transformării tale.

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

One Response

  1. Deosebit de interesant si bine formulat! E o placere sa citesti ceva atit de interesant si totodata util! Multumesc de mesaj! Vreau mai mult! Camelia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință