Ce înseamnă să fii o tipă cool?

E dimineață, grabă mare, îți pui pantofii bej nude, cu toc cam înalt ce-i drept, dar ești o tipă cool, trebuie să dai bine la birou.

Geanta pe braț, gândurile la pachet, planurile în mapă și ești gata pentru o nouă zi. Ședințe, planificări, rapoarte, evaluări și daaaa, dorința de promovare. Că doar nu muncești degeaba !

Dai drumul la muzică tare în mașină să te rupi de vacarmul orașului, puțin ruj la un semafor, mascara la următorul și ești ca scoasă din cutie.

Intri în birou și simți cum toate privirile se întorc spre tine. Că nu ești doar o tipă deșteaptă, ești și o tipă cool.

Pui o mână pe umărul colegului de la vânzări și îi șoptești suav: hei baby, mă ajuți cu raportul ăla azi, că iar avem ședință cu “căpcăunul”. Știi cum face dacă nu îi dăm ce vrea la timp?!

Mergi triumfătoare spre birou cu zâmbetul satisfăcut de gotcha. Colegul nu are cum să te refuze că doar știi cum se uită la tine peste ecranul calculatorului când crede că nu ești atentă.

Se face ora 3.00. Parcă lipsește ceva. Ah, da, ți-e foame ! Ai și uitat de masă cu atâtea de făcut. Poate să mai aștepte. La 4.00 ai ședința cu “căpcăunul” și trebuie să fie totul gata.

E vineri seara! Ieiiii, gata de distracție! Că doar ce fac tipele cool după o săptămână de muncă susținută și planificată? Ies în club!

Jeans mulat, bluză cu mesaj cool și decolteu … adânc, pantofii cu toc și mai înalt, ruj roșu aprins, mascara din plin și gata: un taxi pe strada mea, vă rog!

Un pahar și un altul, le pierzi numărul, muzică, extaz și explozie de hormoni.

Nu mai știi când ai ieșit cu el din club, când s-a închis după tine portiera bolidului. Simți viteza în stomac și dintr-o dată e liniște în jur. Doar muzica și beat-ul parcă le mai auzi în cap, de parcă le-ai fi luat cu tine.

Cum îl cheamă pe tip, hmmmm?

Alexandru, parcă. Dar ce mai contează ! E atât de mișto. O să te simți bine.

Ușa se dă de perete, hainele dispar fără inhibiții, trupurile se contopesc în freamăt de dorință, totul se învârte în jur și deodată liniște. Tipul se îmbracă la repezeală, ia cheile, portofelul și îți spune în timp ce încearcă să găsească ușa de la apartament:

-M-am simțit bine, ești o tipă cool!

Te duci cu ultimele puteri spre baie, iar în timp ce încerci să găsești cremele și dischetele pentru demachiat, te uiți în oglindă cu gândul de a fugi cât mai repede de ea.

Și, fără să o întrebi ceva, femeia cool din oglindă îți răspunde:

– Ești praf!

– Ce? Cum îndrăznești, eu sunt o tipă cool!

– Asta știu deja, dar cine ești, de fapt?

– Cum cine sunt: sunt tânără, sunt frumoasă, am o slujbă bună, în curând voi fi promovată, sunt o tipă cool!

-Te-am întrebat cine ești.

-Nu înțeleg.

-Nu mă mir, ești praf! Nu știi cine ești ! Te îmbeți cu frânturi de succes, te hrănești cu frimituri de iubire efemeră și fugi de tine constant!

Dialogul ăsta te enervează, te irită. Cum adică cine ești ? De ce ai avea nevoie să răspunzi la toate întrebările astea acum?

Chiar, de ce?

Și apropos, ce înseamnă să fii o tipă cool?

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință