Ce vor bărbații și nu au curaj să spună?

Ce vor de fapt bărbații în relații? Asta este o întrebare care macină mereu gândurile femeilor. Credem că bărbații sunt extrem de complicați, dar nu sunt. Pot fi tranșanți, duri, insensibili uneori, mincinoși, afemeiați, vicioși, devotați, timizi, dar nu complicați.

Noi vrem să le fim mame protectoare, ei au nevoie să le fim iubite.

Vrem să îi salvăm, dar ei au nevoie să devină eroii noștri.

Și nouă de ce nu ne spun toate astea? Poate că nu au curaj. Nu știu cum să o facă. Nu știu dacă ar conta.

Mai multe sute de bărbați, din diferite domenii și cu vârste variate, au primit un chestionar cu o întrebare simplă și directă: Ce vă doriți de la o femeie?

Mai jos aveți răspunsurile lor extrem de deschise, care sper să vă fie de folos.

 • ”Suntem diferiți de voi. Doamnelor, folosiți această diversitate. Simțiți ce înseamnă această diferență.”
 • ”Întotdeauna, bărbații vor mai puțin, femeile vor mai mult.”
 • ”Avem nevoie de diversitate, mai ales în intimitate. Vrem ca femeia să ni se abandoneze din punct de vedere fizic, să se joace. Să se simtă bine cu ea, fără să atragă constant atenția asupra defectelor pe care le are sau crede ca le are. Nu am intra în relație cu o femeie, dacă nu am fi atrași de ea, în primul rând.”
 • ” Doamnelor, separați foarte bine atitudinea pe care o folosiți în business, față de cea pe care o folosiți în relații. Ceea ce folosiți în business aproape că dezgustă un bărbat dacă este folosit în relația cu el. Fiți masculine dacă este nevoie la serviciu, dar abandonați-vă în totalitate partenerului vostru când sunteți în preajma lui.”
 • ”Vrem și avem nevoie să vă simțim vulnerabilitatea, teama, chiar și durerea. Pentru că în esență, bărbații vor să fie eroii femeii pe care o iubesc. Nu vrem să ni se spună ce carte să citim, la ce seminar să ne ducem, sau ce terapeut să vedem.”
 • ”Chiar dacă o dăm în bară, vrem să auzim cât de dureros este pentru voi atunci când greșim. Nu vrem doar să auzim doar acuzații ci o durere reală, venită din inimă. Nici un bărbat nu rezistă la acest mod de comunicare.”
 • ”Găsiți ceva, în fiecare zi, cu care să vă mândriți de noi. Arătați că aveți încredere în noi, măcar într-un singur punct și dați-ne de înțeles acest lucru.”
 • ”Abandonați-vă cu totul în relație. Acordați încredere și admirație bărbatului din viața voastră. Este cea mai dificilă parte a unei relații, dar și cea mai eficientă.”
 • ”Găsiți metode prin care să vă puneți mereu în evidență corpul vostru: lumina din ochi, gingășia mișcărilor mâinii și a șoldurilor. Vrem acea prezență și siguranță pe care o degajați prin toți porii. Nu uitați că suntem ”animale” vizuale, la urma urmei.”
 • ”Nu vrem de la o femeie doar forme la vedere, în ciuda a ceea ce lăsăm să se înțeleagă de multe ori. Asta este ca un fast food pentru noi. Dacă este disponibil, consumăm, fără implicare. Dar de îndată ce descoperim o cina gătită de un chef, nu mai vrem să ne întoarcem la ”mâncare nesănătoasă.”
 • ”Încetiniți ritmul cu care faceți lucrurile. Încetiniți ritmul vorbirii și al mișcării. O femeie care vorbește calm și care se mișcă ușor are un efect hipnotic asupra unui bărbat.”
 • ”Nu acceptați tratamente nepotrivite din partea noastră. Nu intrați în jocurile noastre prostești. Vrem să știm când greșim și ce efect are asupra voastră. Aveți tot dreptul să ne spuneți aceste lucruri.”
 • ”Dacă o dăm în bară și ne certați sau pedepsiți cu săptămânile, atunci am vrea să ne și admirați pentru momentele în care facem ceva bun în relație.”
 • ”Avem nevoie de respect și apreciere, mai mult decât vă imaginați. Vrem să știm că ne-ați ales pe NOI, nu doar o imagine pe care o construiți despre noi.”
 • ”Încercați să descoperiți modul nostru de funcționare. Pentru că suntem simpli, foarte simpli, în realitate.”

Poate că cele citite mai sus v-au surprins, poate le știați deja.

Și cu toate astea, care sunt cele mai mari provocări ale voastre în relație? Ce simțiți că puteți face și ce nu?

 

Sursa: John Wineland

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință