Dialogurile Feminitatii

Nu există femeie care să nu se fi comparat vreodată cu o alta. Cu oricâte atuuri ne-ar fi înzestrat natura, găsim la o altă femeie ceva mai frumos: buze, ochi, sâni, glezne, talie și lista poate continua. Din acest punct de vedere parcă îi invidiez puțin pe bărbați pentru că nu au această preocupare.

Este extrem de adevărat că avem o altă stare atunci când ne îngrijim, când arătăm bine și primim validare de la cei din jur. De câtă validare avem însă nevoie când va exista tot timpul o femeie mai frumoasă decât ne vedem noi în oglindă? Și cum poți să concurezi cu chipuri photoshopate, ce mustesc de botox și silicon care primesc mii de likeuri în social media?

Modelul meu de senzualitate este Monica Bellucci. Nu este actrița mea preferată, însă combinația de senzualitate și melancolie pe care reușește să le transmită în filmul Malena sunt greu de egalat. Ceea ce m-a impresionat pe mine a fost modul în care își asuma și purta frumusețea chiar dacă, în contextul filmului, aceasta i-a adus mari neajunsuri.

Am început să mă simt cu adevărat frumoasă la 40 de ani. Părinții mei spun că eram mai frumoasă când eram mai tânără și mai plinuță, deh. Nu am nicio intervenție estetică deși am luat acest lucru în considerare, însă m-am oprit la procesul de documentare. O să vă povestesc de ce am decis astfel, la evenimentul la care vă invit cu drag să participați.

Deși lumea îmi spune că am ales calea mai grea, am înțeles că adevărata frumusețe nu vine din potrivirea în șabloane, ci din asumare și din atingerea potențialului meu. Atât cât este. M-am chinuit ani de zile să mă încadrez în tipare care nu mi se potriveau, să mă raportez la modele care nu aveau nimic în comun cu mine, dar acum vreau un singur lucru: să mă trăiesc pe mine. Așa cum sunt.

Ceea ce mă încurajează este faptul că nu mă simt singură în acest demers personal. Sunt atâtea femei care îmi împărtășesc punctul de vedere. Una dintre ele este Roxana Hurducaș căreia eu îi spun hot sexy mama, pentru că este o tipă inteligentă, ambițioasă, frumoasă, super cool și mamă a doi copii.

Astfel că, ne-am așezat la o cafea și am născocit un eveniment adresat femeii care vrea să se descopere, să se poarte cu încredere prin lume, să știe, să riște și să poată. Orice.

Joi, 26 martie 2020, orele 19:00 te așteptăm la DIALOGURILE FEMINITĂȚII, un eveniment lunar, cu tematici diverse și de interes actual concepute pentru femeia care vrea să afle informații de calitate, de la surse credibile și experți în domeniu.

Am ales ca temă pentru luna martie: Frumusețea de la interior la exterior!

Am invitat pentru voi specialiști care gestionează zilnic nevoia de frumusețe și senzualitate a femeilor:

Dr. Ovidiu Grecu

Medic chirurg estetician cu o carieră de peste 20 ani și peste 6500 de intervenții chirurgicale și estetice.
speaker

Vali Bărbulescu

Fotograf de beauty cu un palmares bogat în fotografia de modă și glam, pasionat însă și de street photography și de frumusețea naturală.
speaker

Ana Maria Leoca

Psiholog și pacient al Dr. Ovidiu Grecu.
speaker

Violeta Moisă

Coach de feminitate și relații cu peste 7 ani de experiență în psihologia relațiilor și a manifestării femininului.
speaker

De la acești profesioniști vom afla ce înseamnă frumusețea, cum se vede ea prin precizia bisturiului, prin obiectivul aparatului de fotografiat, dar și cum se manifestă natural lucrând  la interiorul tău.

După cum indică și numele, evenimentul Dialogurile Feminității se dorește a fi un dialog între participanți și specialiștii invitați. Vă încurajez să veniți cu propriile întrebări, cu o atitudine deschisă pentru a crea în mod real și autentic o discuție relevantă pe temele care vă interesează.

Iată câteva întrebări și subiecte de la care vom porni discuția despre frumusețe:

–    cele mai solicitate tipuri de intervenții în chirurgia estetică

–    care sunt riscurile posibile în intervențiile estetice și cum ne protejăm?

–    când se consideră prea mult în chirurgia estetică?

–    cum îți alegi medicul estetician potrivit – care sunt aspectele la care trebuie să fii atentă?

–     avantaje și dezavantaje ale chirurgiei estetice

–    ce înseamnă o femeie frumoasă pentru un fotograf bărbat?
–    tipologii de frumos de-a lungul timpului în fotografie/curente

–    influența media asupra percepției generale de frumusețe feminină

–    cum reușește un fotograf să ilustreze frumusețea interioară în fotografiile sale

–    cum a influențat social media standardul de frumusețe?

–    care sunt efectele pshihologice ale imaginii de sine?

–    cum costruiești o personalitate bazată pe atitudine și autenticitate și nu doar pe o imagine retușată chirurgical?

–    cum ajungem la echilibru între interior și exterior?

 

Dacă subiectele prezentate sunt de interes pentru tine, te așteptăm la eveniment. Vei pleca mai bogată în informații și mai sigură de tipul de frumusețe care ți se potrivește!

 

Be feminine!

Violeta și Roxana
@Dialogurile Feminității

The event is finished.

Date

26 March, 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Cost

80.00 RON

Location

Hotel Cismigiu
Hotel Cismigiu, Bulevardul Regina Elisabeta 38, București

Share this event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință