”Mamă fără griji” – Lansare oficială în România

Dragele mele, am plăcerea să vă invit la evenimentul oficial de lansare a cărții ”Mamă fără griji”.
 
Am fost onorată să primesc invitația editurii Niculescu și a librăriilor Cărturești de a vorbi despre această carte în cadrul evenimentului de lansare în România.
 
Joi, 3 martie 2016, de la ora 18.30, vă invit la evenimentul de lansare a cărţii „MAMĂ FĂRĂ GRIJI. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, autor Rachel Macy Stafford, primul titlu dintr-o nouă serie de Dezvoltare personală aflată în plină pregătire.
 
Lansarea va avea loc în cadrul Librăriei Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13), Mansardă.
INTRARE LIBERĂ!
ÎNSCRIE-TE ACUM. LOCURILE SUNT LIMITATE
Eu am citit cartea deja și vă pot spune că am o listă de lucruri pe care le pot aplica chiar de azi în familia mea. Am furat câteva rânduri special pentru voi:
”Vreau să nu mai am griji.

Vreau amintiri, nu liste de urgențe.
Vreau să simt îmbrățişarea copilului meu, nu presiunea excesivă a îndeplinirii obligațiilor.
Vreau să port conversații nesfârşite cu oamenii pe care-i iubesc, nu să mă înec într-o mare de e-mail-uri lipsite
de importanță.
Vreau să fiu copleşită de apusuri care să-mi dea speranță, nu de agende burduşite care-mi răpesc orice urmă de
bucurie.
Vreau ca zgomotul vieții mele să fie un amestec de hohote de râs şi recunoştință, nu supărătorul bâzâit al telefoanelor
şi al SMS-urilor.
Renunț la lucrurile care-mi distrag atenția, la lipsa de conexiune şi la perfecțiune, pentru a trăi o viață care constă,
simplu, atât de simplu, în ceea ce contează cu adevărat.
Vreau să fiu lipsită de griji.”

Autoarea, Rachel Macy Stafford, oferă cititorilor săi sfaturi şi metode simple, uşor de pus în aplicare şi motivante pentru a renunţa la acei factori care ne distrag atenţia de la lucrurile esenţiale şi de a ne îndrepta atenţia către lucrurile cu adevărat importante din viaţă.

Din momentul în care şi-a lansat blogul, Hands Free Revolution, în anul 2010, munca lui Rachel s-a făcut cunoscută în publicaţii celebre, precum USA TodayTIME.comThe Huffington Post şi Reader’s Digest. Popularitatea blogului său a atins peste 1 milion de vizitatori pe lună. Mamă fără griji este prima ei carte şi, aşa cum veţi descoperi, Rachel este o scriitoare în adevăratul sens al cuvântului.

Poveştile din carte nu numai că vi se vor părea de-a dreptul delicioase, dar vă veţi regăsi cu siguranţă în ele şi vă vor servi ca sursă de inspiraţie pentru a nu vă mai sabota şi pentru a vă simţi fericiţi în propria viaţă. Cartea nu este o reţetă generală a fericirii, ci un îndrumar pentru a vă găsi propria cale către o existenţă autentică, împlinită.

Deşi vocaţia lui Rachel este cea de mamă, motiv pentru care copiii ei au fost sursa principală de inspiraţie pentru această carte, absolut oricine poate beneficia de pe urma ei, deoarece ne vorbeşte despre ce înseamnă cu adevărat a trăi în prezent, despre cum se pot vedea miracolele care ne însoţesc la fiecare pas şi despre puterea de a ne bucura de darurile nepreţuite ale vieții.

 

Vă aștept cu drag,
Violeta

The event is finished.

Date

3 March, 2016
Expired!

Time

18:30 - 20:00

Location

BUCUREȘTI - Librăria Cărturești Verona (Romană)
Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13, Mansardă

Share this event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință