Tabăra de feminitate Inside OUT

Tabăra de feminitate Inside OUT este un concept unic în România pentru că aduce împreună teme, subiecte și practici special concepute pentru definirea și manifestarea feminității: yoga, astrologie, nutriție, posturi în fotografie, dans oriental, atractivitatea feminină, body language feminin.

Într-o lume din ce în ce mai competitivă, masculină și totodată superficială, femeia pare că nu are altă variantă decât să fie puternică, independentă, dezinvoltă, dezinhibată  și provocatoare.

Asta doar la suprafață pentru că, în realitate, femeile sunt sătule și obosite de acest iureș și presiune artificială. Feminitatea și vulnerabilitatea aproape că nu mai sunt permise în societate sau în relații.

Nimeni nu mai are timp de emoții, de vise, dorințe și creativitate deși cu toții tânjim după ele.

Te-ai săturat de lupta dintre putere și vulnerabilitate? Ți-a ajuns să tot păstrezi aparențe și măști despre cât de puternică și dură ești?

Știi să îți definești limite sănătoase ca să poți fii deschisă, vulnerabilă și pregătită pentru a atrage un partener așa cum meriți sau să îți transformi relația în care te afli în acest moment?

Și mai presus de toate, te-ai săturat să fii mereu ”bărbatul” în relațiile tale?

Dacă feminitatea completă, transformarea de la interior la exterior este ceea ce cauți, atunci Tabăra de Feminitate Inside Out a fost concepută special pentru tine.

Te invit alături de traineri excepționali să descoperi împreună cu alte femei cum poți manifesta feminitatea pe cele trei nivele esențiale: mental, fizic și spiritual.

Iată temele importante pe care ți le vom oferi în tabăra de feminitate:

SECRETELE ATRACTIVITĂȚII FEMININE

De cele mai multe ori, preocuparea femeilor pentru atractivitate se reflectă doar în aspectul fizic. Doar că, fără a fi completată de o profundă transformare interioară, atractivitatea fizică aduce o mulțumire superficială și de moment.

Cea mai puternică armă pe care o ai ca să te conectezi cu un bărbat se află deja în interiorul tău. Tot ceea ce ai nevoie este să înțelegi puterea pe care o ai, să crezi în ea și să știi cum să o folosești. Această armă este FEMINITATEA.

În cadrul taberei de feminitate vom aborda șapte principii esențiale ale feminității:

 1. Valorizarea: cum îți înțelegi valoarea și cum o comunici celor din jurul tău
 2. Misterul – vom afla cât de greșit înțeles este misterul și ce înseamnă el cu adevărat
 3. Zâmbetul – în spatele unui zâmbet autentic se ascunde o energie profund autentică
 4. Limitele sănătoase – ce sunt limitele sănătoase și cum le construim
 5. Senzualitatea – ne vom concentra pe dezvoltarea senzualității ca stare continuă, nu doar ca armă de seducție
 6. Pasiunea – când și cum ne folosim pasiunea, element de bază al atractivității
 7. Exprimarea emoțiilor – cheia unei relații reușite este înțelegerea și exprimarea corectă a emoțiilor noastre
ASTROLOGIE

Ştiinţă veche de mii de ani, la început strâns asociată cu astronomia de ale cărei date se folosește, viziunea asupra astrologiei a suferit multe schimbări de-a lungul timpului.

După mult timp în care a fost ignorată, condamnată sau tratată la un nivel superficial, astăzi oamenii încep să îşi arate interesul tot mai deschis faţă de astrologie şi să înţeleagă importanţa folosirii acesteia ca instrument de autocunoaștere, dezvoltare personală şi evoluţie spirituală.

În tabăra de feminitate ne vom concentra pe arhetipul feminin specific în harta natală a fiecărei participante, cu accent pe poziţia planetei VENUS.

NOTĂ! La înscriere, participantele sunt rugate să trimită informații despre data, ora și locul nașterii, pentru a ne referi concret la harta natală a fiecăreia dintre ele.

Temele abordate vor fi:

 1. Planeta Venus în astrologie –  legătura cu mitologia, poziționarea în harta natală, principiile astrologice.
 2. Principiile venusiene – valoare, afectivitate, plăcere, iubire, relaționare, feminitate
 3. Inteligența relațională – relația de valorizare și afectivitate cu noi și cei din jurul nostru
 4. Cum relaționăm în funcție de poziția în harta natală și cum atragem
 5. Cum tindem să iubim
 6. Tipul de proiecție în relație
 7. Venus în fiecare semn zodiacal: ce provocări, daruri și posibilități de dezvoltare avem fiecare în funcție de poziția în harta natală

 

YOGA

În iureșul cotidian, oamenii sunt din ce în ce mai deconectați de la natură sau ei înșiși, astfel încât căutarea de liniște și echilibru a devenit o preocupare constantă în ultima vreme. Iar YOGA vine cu un răspuns concret la această nevoie.

Pentru că YOGA reprezintă mult mai mult decât un set de posturi bine executate de trupuri acrobatice. Este un sistem filozofic probat de secole la rând despre cum să îți trăiești viața fără efort, în armonie cu tot ceea ce te înconjoară și calea către a descoperi potențialul tău maxim.

Vom începe fiecare dimineață cu o clasă de YOGA, înainte de micul dejun. În timpul dedicat practicilor YOGA, vom deschide ziua cu o scurtă meditație de centrare pentru început, continuăm cu tehnici de respirație (pranayama) și posturi (asanas).

Orele de YOGA vor fi special construite astfel încât să ne putem conecta mai ușor la partea noastră feminină, cu accent pe deschiderea spațiului din zona inimii și pe eliberarea de tensiuni acumulate în diverse zone ale corpului.

 

FOTOGRAFIE

Cred că nu mai există nicio persoană care să nu-și fi făcut până acum un selfie. Asta în cazul în care nu facem zeci într-o zi. Însă există o diferență între chipul aparent fericit sau senzual pe care îl exhibăm în fotografii de moment și o exprimare autentică a feminității noastre.

În tabăra de feminitate vei primi un ghid practic despre cum să arăți bine în fotografii, cum să te simți  mai frumoasă în fiecare fotografie pe care o vei face de acum încolo sau care îți va fi făcută.

Va fi un workshop interactiv în care vom vedea practic cum să punem în aplicare ghidul de posturi și expresii menite să îți pună în valoare feminitatea în fiecare imagine pe care o împarți cu ceilalți.

 

NUTRIȚIE

Deși foarte des abordată în ultima vreme, nutriția corectă și holistică este un subiect încă insuficient explicat sau aplicat în viața multor femei. Un ritm de viață echilibrat, un sistem personalizat de alimentație ajută corpul atât la interior cât și la exterior.

Modul în care ne tratăm corpul reflectă profund atitudinea față de noi însene. Nimic nu este mai atractiv decât o femeie care se cunoaște, se iubește și își apreciază fiecare celulă a ființei sale.

Temele abordate legate de nutriție sunt:

 1. Mâncarea sănătoasă (ce înseamnă ea) ca mod de viață și plăcere
 2. Cum facem cumpărături (ce evităm sau căutăm atunci când citim etichetele produselor alimentare)
 3. Ce sunt ”super-alimentele ” și rolul lor după vârsta de 30 de ani sau alimente anti-aging
 

BODY LANGUAGE FEMININ

Știai că primele secunde de când întâlnești pe cineva sunt deajuns ca persoana sau persoanele din fața ta să își formeze o părere despre tine?

Știai că gesturile, expresia feței și energia pe care o emani sunt elementele care comunică cel mai puternic informații despre tine?

De îndată ce vei deveni conștientă de gesturile pe care le faci și semnificația lor, vei putea transforma două lucruri extrem de importante:

 • vei îmbunătăți considerabil impactul pe care îl ai asupra celorlați
 • vei putea citi la rândul tău mesajele indirecte pe care oamenii din jurul tău ți le transmit.

În tabăra de feminitate vom afla:

 1. Care sunt pozițiile și mișcările inconștiente pe care le facem și ce mesaje transmitem
 2. Cum influențează emoțiile gesturile noastre și ce se vede în exterior
 3. Care sunt cele mai puternice posturi și gesturi feminine
 4. Cum transmitem atitudine și senzualitate

Toate aceste subiecte vor fi însoțite de exerciții practice pentru cursanți și exemplificări cu aplicație imediată. Vei înțelege de ce este atât de important să îți cunoști propriul limbaj al corpului. Vei vedea cât de mult influențează starea ta, dar și impresia pe care o lași celor din jur.

DANS ORIENTAL

Lumea dansului oriental este una magică, fascinantă, o lume în care fiecare femeie este liberă, se redescoperă, găsește echilibru, împlinire interioară și încredere în sine. În plus, cursurile de dans oriental ajută femeile prin diverse tehnici de izolare a musculaturii să dezvolte un corp armonios, tonifiat, o ținută elegantă și corectă, un control îmbunătățit asupra corpului, să își armonizeze corpul și să dobândească flexibilitate și mobilitate, să se relaxeze, și chiar, pe termen lung, să slăbească.

Dansul oriental este înainte de toate o modalitate de valorificare și exprimare a feminității, dar și o formă de relaxare și reducere a stresului. Femeile care practică dansul oriental își conștientizează și își exprimă libere și cu încredere propria feminitate, dobândesc mai multă încredere în ele, își armonizează mintea, corpul și emoțiile și își dezvoltă grația și senzualitatea. Este un dans care ne încurajează să ne exprimăm liber, ne oferă un drum spre autocunoaștere, dar în același timp ne ajută să ne acceptăm și să ne iubim așa cum suntem, cu toate trăsăturile noastre.

Dacă lăsăm pentru câteva minute deoparte grijile cotidiene și stresul și ne bucurăm prin dans oriental de tot ce avem mai frumos în noi, cu încredere și deschidere, vom obține o stare de bună dispoziție, tonus, energie pozitivă și ne vom relaxa. Toate acestea vor avea ulterior efecte pozitive asupra vieții noastre de zi cu zi, fie că e vorba de familie, prieteni, iubit, soț, activitatea la serviciu.

În cadrul taberei de feminitate, de-a lungul workshop-ului de dans oriental cu Elmas, vom pătrunde într-o lume magică și plină de armonie, o lume care vă va ajuta să vă redescoperiți și să vă exprimați feminitatea liber și armonios.

Traineri

Violeta Moisă – organizator și trainer Feminitate

Violeta este Life & Relationship Coach. A descoperit cu ceva vreme în urmă că visul ei, scopul ei major în viață este să îndrume femeile să își redescopere și să își folosească feminitatea ca să poată atrage în viața lor relațiile pe care le doresc, relații armonioase. A pornit pe acest drum însă de la o dorință profundă, de la o realitate personală care durea aproape fizic: suferința pe care o provoacă neîncrederea în sine, întrebarea obsesivă dacă era ceva mai mult decât mamă, iubită, prietenă și angajat model. Și răspunsul a venit printr-un mesaj: o invitație să se înscrie la una dintre cele mai bune școli de coaching din SUA, care predă metode aplicate și de succes adresate femeilor, cu scopul ca acestea să își recapete încrederea în ele și să dobândească acea relație de cuplu armonioasă, pe care și-o doresc. Astfel a descoperit un element cheie în această misiune personală: sentimentul că poți avea impact pozitiv în viața cuiva, că poți să ajuți o persoană care suferă să își recapete echilibrul și încrederea în sine este de neegalat! Violeta este absolventă a facultății de Litere București, apoi a urmat un program MBA în leadership organizational iar când viața i-a arătat adevărata misiune, a început un parcurs continuu de formare în coaching și dezvoltare personală: Școala de coaching RRCT USA, Practician acreditat internațional IANLP, World Without Fear Spiritual Healing process.

Alina Botică - Fotografie

Alina Botică este un fotograf de portret ce se adresează preponderent femeilor. De ce? Pentru că a întâlnit multe femei frumoase dar care nu se văd așa și a decis să le arate ceea ce vede ea din spatele aparatului de fotografiat și ce văd ceilalți oameni din exterior. Alina știe că prin intermediul fotografiilor surprinse oferă curaj și putere tuturor femeilor, le oferă încredere în ele, le ajută să-și regăsească frumusețea și feminitatea indiferent de vârsta lor și de conformația fizică. Cu 6 ani experiență în fotografie și lucrul cu oamenii știe cum arată frumusețea și reușește să o găsească în fiecare persoană pe care o întâlnește. Alina este foarte pasionată de ceea ce face și de încurajarea femeilor în a privi dincolo de standardele de frumusețe impuse de media așa că, în anul 2017, a avut prima ei expoziție de fotografie de portret, intitulată “Vârstele frumuseții” unde, prin fotografiile expuse încearcă să transmită că frumusețea este independentă de niște standarde. Alina s-a mutat din Galați în București odată cu începerea facultății. A studiat Afaceri Internaționale și Managementul Afacerilor în cadrul Academiei de Științe Economice. În timpul liber îi place să citească, să călătorească împreună cu partenerul ei și să admire marea ori de câte ori are ocazia. Este complet îndrăgostită de rujul roșu și mirosul de vanilie.

Florinda Alexa – astrologie

Florinda a început studiul astrologiei individual, apoi dorindu-și să studieze interactiv, a urmat cursurile și atelierele profesorului Ion Hristescu. Astrologia natală, previzională şi vocaţională sunt principalele tipuri de astrologie studiate. Dornică să afle cât mai multe şi să fie printre oameni cu care să poată vorbi această minunată limbă a astrologiei, Florinda a devenit membru în Asociaţia Astrologilor din România. Semnul său solar Vărsător o îndeamnă să împărtăşească şi să folosească cunoştinţele obţinute pentru oameni, pentru a le oferi accesul către bogăţia de posibilităţi cuprinsă în sistemul planetar din interior lor. Pasionată de cunoașterea profundă a oamenilor, Florinda își urmează în prezent un vis conturat încă din adolescență, aprofundând studii în domeniul psihologiei.

Victor Boțan – YOGA

Victor Boțan este instructor acreditat YOGA Alliance UK, curs aprofundat și dezvoltat apoi cu formări în diferite colțuri ale Europei. Absorbit de lumea abstractă a matematicii, ale cărei reguli a învățat să le aplice inginerește pentru a înțelege limbajul digital al computerelor, Victor a avut nevoie de vreo 35 de ani pentru a înțelege că realitatea palpabilă din jurul său este doar o proiecție. Astfel a început călătoria spre interior, punând sub semnul întrebării dogme, legi și sisteme de valori, încercând să ordoneze pragmatic straturile subtile, ascunse spectrului vizibil, dar până la urmă ajungând să găsească în intuiție cel mai bun ghid prin Univers. Interior, exterior, macro, micro, toate devin etichete atunci când percepem Întregul. Practica Yoga a devenit în mod natural o constantă zilnică iar puterea de sinteză l-au ajutat pe Victor să adapteze concepte și fluențe în clase de Yoga potrivite timpurilor pe care le trăim, ancorați în prezent, centrați într-un echilibru stabil, atât fizic cât și emoțional.

Mandana Ivașcu – nutriție

Mandana Ivașcu a absolvit facultatea de Medicină în cadrul UMF Timișoara și Facultatea de Farmacie , în cadrul UMF Oradea. De peste 15 ani, Mandana lucrează pentru o companie internațională de diagnostic medical în domeniul diabetului și al nutriției. Acest domeniu i-a deschis apetitul pentru a afla cât mai multe despre alimentație și modul în care ea poate influența sănătatea și chiar viața. Astfel s-a hotărât să urmeze un master de Nutriție clinică și comunitară în cadrul UMF Timișoara. Pasionată de frumos, creativitate și sănătate, misiunea Mandanei este să aducă echilibru și vitalitate în viața celor cu care interacționează.

Elmas – dans oriental

Elmas este singura dansatoare orientală din București cu origini turcești și tătărești, al cărei nume înseamnă în limba turcă diamant, piatră scumpă. De-a lungul ultimilor 10 ani, Elmas s-a specializat în arta dansului oriental, instruindu-se cu numeroși profesori internaționali și dansatoare de renume din întreaga lume, dar și studiind intens individual. Licențiată în Artele Spectacolului și Coregrafie, Elmas este instructor și coregraf de dans oriental și a pus bazele Studioului de Dans Oriental Elmas in anul 2013 in Bucuresti. Școala de dans oriental Elmas este structurată pe diferite grupe de nivel începător, intermediar și avansat, dar oferă totodată și cursuri tematice de folclor egiptean sau dans cu accesorii (voal, baston). De mai bine de 4 ani, peste 200 de cursante au participat la cursurile de dans oriental susținute de Elmas, însușindu-si bazele dansului oriental, celebrând astfel feminitatea.

Dacă temele și trainerii prezenți în tabăra de feminitate te-au convins, tot ce ai de făcut este să te înscrii în această călătorie transformațională. Programul detaliat, precum și alte informații utile, le vei primi în urma înscrierii.

 

Informații organizare:

Perioada: 25-29 octombrie 2017
Locație: Hotel Rina, Sinaia
Program zilnic: 08:00 – 18:00 (cu excepția zilelor de miercuri și duminică)
Cost: 1,500 RON
Servicii incluse: Cazare, trei mese pe zi, coffee break, suport de curs
Transportul va fi asigurat de fiecare participantă individual

The event is finished.

Date

25 - 29 October, 2017
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Cost

1,500.00 RON

Location

Hotel Rina
Sinaia

Share this event

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință