Fascinează-l fără să miști un deget… fii tu însăți!

Poți să îți imaginezi cum ar fi să fascinezi un bărbat fără să miști un deget, fără să faci ceva anume pentru asta? Doar să fii tu însăți, plină de feminitatea care izvorăște din tine prin toți porii fără niciun efort?

Probabil că ai întâlnit sau cunoști îndeaproape femei care par a ști exact cum să se poarte cu bărbații, care sunt în centrul atenției orice ar face, fără efort, extrem de natural. Ei bine, unele femei pot face asta instinctiv sau au o experienta vastă în relațiile cu bărbații.

Poate că ești una dintre acele femei care nu se regăsește în exemplul de mai sus și îți spui mereu:

– Eu nu o să pot fi niciodată așa, nu mă pricep la relații,
– E greu să mai găsești bărbați buni, am obosit căutând
– Nu sunt atrăgătoare, nu mai sunt așa de tânără, iar bărbații preferă tipele tinere care arată bine.
– Toți bărbații sunt la fel, vor doar sex

– Sunt deja divorțată, am un copil, sau doi, cine se mai uită la mine acum?

…sau orice alt motiv îți șoptește acea voce internă…

Dar, am vești bune pentru tine. Chiar dacă ai convingerea că nu deții aceste calități în mod natural, ele pot fi învățate și practicate și îți voi explica exact cum. Acesta este scopul Academiei de Feminitate!

Propria mea poveste despre teamă și atracție

O să îți spun mai întâi ceva despre mine. Am realizat cu ceva vreme în urmă că, de câte ori eram aproape de o întâlnire cu un bărbat sau cu cineva important la slujbă, începeam să creez scenarii în mintea mea despre ceea ce urma să spun. Îmi imaginam cum se va derula întâlnirea, ce voi spune ca să impresionez persoana cealaltă și ce va spune aceasta ca răspuns.

Iar acest dialog din mintea mea continua până la momentul întâlnirii.

Rezultatul era mereu același: nu trăiam momentul respectiv, nu eram prezentă total la ceea ce se întâmpla pentru că, în mintea mea, eu eram ocupată să caut confirmări că lucrurile se desfășoară conform scenariului creat de mine.

Nu e de mirare ca eu și persoana cu care mă vedeam nu eram pe aceeași lungime de undă, că nu se crea niciun fel de conexiune. Eu rămâneam cu frustrarea că persoana respectivă nu mă cunoaște. Îmi găseam justificări de genul: „Ah, sunt o fire așa de complexă, încât bărbații nu mă pot înțelege”. Chiar mă mândream cu faptul că nu sunt o persoană ușor de descifrat și nu oricine poate comunica cu mine. Era atât de greșit! Văd asta extrem de clar acum, privind în urmă.

Dar într-o zi, am realizat că nu trebuie să fac nimic special ca să îi impresionez pe ceilalți, nu trebuie să îi ajut să mă înțeleagă. Tot ceea ce am de făcut este să îi inspir să mă vadă așa cum sunt eu cu adevărat. Am putut face asta după ce am început să fiu prezentă și implicată în conversații, să am o curiozitate naturală și neintruzivă față de cealaltă persoană. Mai simplu spus: să fiu deschisă… să fiu eu.

Ce înseamnă feminitatea?

Să fie păr lung, machiaj sofisticat, rochie decoltată, pantofi cu toc și ruj roșu pe buze? Aceste elemente pot face parte din arsenalul unei femei, dar cu siguranță nu sunt esența a ceea ce înseamnă feminitatea.

Feminitatea înseamnă să îți exprimi sentimentele fără dramatism, fără să arăți cu degetul înspre celălalt. Înseamnă să simți în loc să judeci, să stai ancorată în tine și în valorile tale în loc să faci mereu lucruri pentru bărbatul din viața ta.

Feminitatea înseamnă să fii mulțumită și fericită cu ceea ce ești și faci. Să nu aștepți ca fericirea și împlinirea ta să depindă de altcineva.  Înseamnă să accepți plăcerea din partea partenerului și să mulțumești pentru asta în loc să îi mulțumești tu pe ceilalți constant.

Asta nu înseamnă că o femeie ar trebui să fie egoistă, pasivă și pretențioasă.

De fapt, te provoc să îți schimbi cu totul modul de gândire. O femeie NU are dreptul să fie mereu răsfățată de bărbați doar pentru că este femeie, ci are dreptul sau chiar obligația de a căuta mai întâi moduri de a se simți mulțumită și împlinită cu viața ei. Și mai trebuie să facă ceva: să fie mereu recunoscătoare pentru atenția și afecțiunea pe care le primește. Să nu ia niciodată aceste lucruri ca un dat, ca o obligație din partea celorlalți.

Dacă te afli în situația de a face prea mult pentru cei din jurul tău sau pentru iubitul tău, dacă nu îți găsești liniștea interioară și ești mereu preocupată să deții controlul, atunci aș fi încântată să lucrăm împreună.

Prin programele mele de transformare:
 • Vei învăța cum să ai o încredere debordantă în tine și să iei cele mai bune decizii.
 • Îți vei descoperi și defini feminitatea, așa cum te reprezintă mai bine.
 • Vei ști ce să spui și cum să te porți astfel încât să ii inspiri pe ceilalți să te vadă așa cum ești, fără teamă.
 • Vei învăța cum să te exprimi astfel încât să creezi atracție imediată din partea bărbatului pe care îl dorești.
 • Vei învăța cum să obții relația adevărată pe care o dorești și pe care o meriți.

 

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

7 Responses

 1. Buna Violeta,
  Eu am nevoie de ajutorul tau.
  Ma regasesc in aceasta fraza “Daca te afli in situatia de a face prea mult pentru cei din jurul tau sau pentru iubitul tau, daca nu iti gasesti linistea interioara si esti mereu preocupata sa detii controlul, atunci as fi bucuroasa sa lucram impreuna si sa poti depasi toate astea.”

 2. Buna,
  Mi-a placut mult articolul tau. Eu sunt in situatia in care fac prea multe pt iubitul meu si nu sunt niciodata suficient de buna.
  Chiar sa fie asa? El este tot timpul nemultumit de mine

  1. Dragă Andreea, îmi pare rău că experimentezi situația asta. Dacă faci mereu prea multe pentru relație și partenerul tău este mereu nemulțumit înseamnă că el nu te respectă și nu te apreciază. Analizează dacă acest tip de relație sau bărbat este ceea ce îți dorești în viața ta și ia în considerare decizia de a merge mai departe sau de a căuta relația care într-adevăr te împlinește.

 3. Buna! Mi-a placut mult tot ceea ce ai scris si ma regasesc! Am nevoie de ajutor pentru a ma regasi! Multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință