Feminitatea nu este slabiciune!

Nu de putine ori intalnesc asocierea termenului de feminitate cu slabiciune sau vulnerabilitate. Iar intr-o lume in care competitia dintre barbati si femei (sau intre femei) pentru un loc de frunte in cariera creste, slabiciunea este primul lucru care se doreste a fi indepartat.

Si cu toate ca ne dorim sa fim foarte puternice si independente, realizam ca devenim sensibile la tot felul de presiuni externe. Impulsul si dorinta de a fi in frunte mereu, vin cu un pret.

Ne place sa ne simtim parte a unui grup – un grup asupra caruia poate nu avem prea mare influenta, dar care cu siguranta are mare influenta asupra noastra.

Si, cu cat ne luptam mai mult pentru putere si independenta:

 • Simtim ca un barbat are influenta asupra noastra, iar noi nu avem nicio influenta asupra lui.
 • Simtim ca mediul inconjurator, societatea, prietenii au control asupra noastra
 • Credem ca un sef, un coleg, poate un client sau banii au controlul asupra noastra, iar noi ne simtim neputincioase in fata lor.

In fiecare zi, ne simtim din ce in ce mai lipsite de putere, de libertatea de a alege, invartite intr-un malaxor de presiuni si compromisuri fata de adevarata noastra valoare.

 Simtim ca suntem o mica piesa dintr-un imens utilaj extern si uitam cum functioneaza propriul nostru mecanism.

 Si asa, ne transformam in frunze in loc sa fim stanci!

Uneori, cand suntem intr-o relatie cu un barbat, doar gandul ca il iubim sau il dorim ne fac sa ne simtim slabe. Pentru ca nu ne dam voie sa iubim, pentru ca am uitat sa ne ascultam dorintele, nu avem curajul sa ne urmam visul. Si dorinta aprinsa devine de fapt slabiciune in mintea noastra.

[box] Te rog sa iti imaginezi ca esti o frunza.
O frunza frumos colorata, foarte apreciata, dar care nu are nicio putere.
Zboara oriunde o duce vantul, poate trendul, presiunea din partea celorlalti, nevoile sau cerintele iubitului. Cum te simti in rolul acestei frunze?

In loc de frunza, mi-ar placea sa te vezi ca o stanca.
Fa un nou exercitiu de imaginatie. Inchipuieste-ti ca te afli cu piciorele in nisip pe malul marii. Cum stai acolo, vine un val urias spre tine. Cum te simti ? Ce se intampla cu tine ? Ce ai vrea sa faci ?

Dar daca picioarele tale s-ar transforma in piatra solida? Daca tot ceea ce esti tu si valorile tale te-ar ancora in loc sa te faca fragila? Imagineaza-ti acum acelasi val venind spre tine. Te cuprinde, te inunda. Cum il intampini? Stai acolo si simte tot ce vine spre tine. Nu e placut sa stii ca poti ramane acolo, nemiscata?[/box]

Pentru mine, acesta este chipul feminitatii. O incredere neclintita in propriile tale valori, in forta superioara pe care o simti aproape de tine, o manifestare a propriei personalitati.

 Ancorarea solida vine intotdeauna din interiorul tau. Din acceptarea totala a ceea ce esti.

Ca sa ne simtim puternice si feminine in prezenta unui barbat:

 • Este nevoie sa credem in propriile noastre dorinte si vise – sa credem sa sunt valoroase si BUNE.
 • Sa fim convinse ca tocmai pentru ca suntem femei, MERITAM si avem dreptul de a visa.
 • Sa fim deschise spre a primi dragoste, afectiune si ajutor din partea barbatului care este gata sa ne ajute sa obtinem ceea ce vrem in iubire si in viata – si sa nu ne multumim cu mai putin de atat!
 • Este nevoie sa simtim si sa apreciem dragostea pe care el ne-o ofera. Astfel vom vedea puterea influentei pe care o avem in viata lui – fara sa depunem vreun efort in acest sens.

Fa-ti astazi o promisiune ca TU contezi, ca TU esti importanta, indiferent de ceea ce iti spun cei din jur!

Stiu ca uneori este mai usor sa conduci o echipa de 100 de oameni, decat sa lasi un barbat sa te vada si sa te iubeasca pentru ceea ce esti TU.

Daca inveti sa iti asculti vocea interioara si te bazezi pe energia feminina nativa, vei vedea ca schimbarile apar. Unele vin organic, altele se invata. Doar sa iti doresti!

Programul meu Invata Limbajul Iubirii te va indruma pas cu pas catre calea cea mai eficienta de a-ti exprima emotiile, nevoile, starile si idealurile in fata iubitului tau astfel incat sa poti construi o relatie plina de afectiune si fara compromisuri distructive.

Atunci cand lucram individual, vei putea obtine urmatoarele:

 • Vei invata sa ai incredere in ceea ce esti si sa fii mereu conectata cu tine si feminitatea ta
 • Vei putea sa iti setezi valori interioare clare, astfel incat sa ramai mereu  ferma si ancorata, indiferent cu cine interactionezi
 • Vei stii ce sa spui si cum sa te porti astfel incat sa ii inspiri pe ceilalti sa te vada asa cum esti
 • Vei invata sa muncesti mai putin si in schimb sa simti si sa te exprimi mai mult intr-un fel care creeaza atractie imediata fata de barbatul pe care il doresti
 • Vei invata sa vrei si sa stii sa obtii relatia pe care o doresti si pe care o meriti

Te invit sa imi scrii la adresa violeta@academiadefeminitate.ro.
Sau poti sa faci chiar acum prima programare la telefon: 0744.113.178

Lasa-ti feminitatea sa straluceasca,

Violeta

 

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință