Meriți să ai tot ce îți dorești!

De câte ori nu te-ai gândit că nu ai ce vrei de la viață, pentru că nu te-ai născut în locul care trebuie, că poate nu ai avut părinții sau familia care trebuie, sau că nu ai avut noroc.

Că poate nu ai întâlnit oameni potriviți care să te ghideze sau i-ai întâlnit doar pe cei nepotriviți. Eu nu  cred că există oameni nepotriviți, ci doar purtători de mesaje. Doar că nu ne plac mereu mesajele lor.

Chiar dacă ne gândim și ne planificăm viața individualist, scopul nostru superior este să creăm conexiune, comuniune, să simțim că aparținem: cuiva, unei cauze, unui grup. Să fim reprezentativi și importanți pentru grupul din care facem parte.

Și pentru asta, facem orice ne stă în putință să ieșim în evidență, să demonstrăm că suntem demni de admirație și respect.

Însă poți să-ți dezvolți inteligența academică la nivel ridicat sau să investești în prezență și personalitate, dar nimic nu te va face cu adevărat împlinit sau fericit dacă, adânc în interiorul tău, tu crezi că NU MERIȚI.

Cine ești tu să visezi că vei fi cel mai bun, că poți mai mult, că vei avea ce îți dorești?

Dacă acest gând ne este implantat din copilărie, așa ne vom trăi viața conștient sau inconștient.

Ajungem să credem că nu putem sau nu merităm mai mult. Și atunci ne strângem aripile, nu mai îndrăznim să zburăm și acceptăm în viața noastră situații sau oameni care nu sunt la nivelul la care ne-am dori.

Pentru că, adânc în interiorul nostru, credem cu tărie că NU MERITĂM.

Uneori ne răzvrătim împotriva acestui gând, vrem să ieșim din carapacea limitativă, învățăm, ne dezvoltăm, dar tot nu pare ca lucrurile merg acolo unde ne-am dori noi.

Niciun articol vestimentar, indiferent de marcă, niciun machiaj ultra sofisticat nu îți vor schimba percepția despre tine și încrederea dacă tu crezi că nu meriți să fii apreciată și iubită.

Astăzi te provoc să schimbi cu totul paradigma după care funcționezi!

Nu este de ajuns să îți repeți mesaje pozitive în gând, să visezi și să vizualizezi ceea ce îți dorești! Când faci toate astea, dar nu crezi că le meriți, subconștientul tău îți va aduce mereu motive pentru care nu funcționează lucrurile pe care le spui sau le dorești.

Schimbă paradigma! Începe de azi să înțelegi că meriți! Că nu ești mai prejos decât nici unul dintre oamenii care te înconjoară!

Răspunde-ți la o întrebare.

De ce crezi că tu nu ai merita? Cu ce ești mai prejos ca alții? Oare crezi că Cel care ne-a creat se joacă cu oamenii și le dă unora mai mult și altora mai puțin?

Iar dacă simți și înțelegi că meriți, ce ai face diferit?

Poate că ai lupta pentru un vis pe care alții încearcă să ți-l dărâme, poate ai renunța la oamenii toxici din viața ta pentru că știi că meriți mai mult, poate ai renunța la lupta și suferința pentru că meriți armonie și echilibru.

Pentru că MERIȚI să ai și să lupți pentru ceea ce îți dorești!

Cu drag,

Violeta

Credit Foto @ Pia Rautio

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință