Nu poți convinge niciodată un bărbat să te iubească.

Când ne îndrăgostim de un bărbat, credem că dacă nu ne arătăm îndeajuns de interesate de el, acesta ar putea interpreta mesajul greșit și s-ar putea retrage din viața noastră.

De aceea vrem să ne asigurăm că știe foate clar că îl placem.

Și atunci facem tot ce ne stă în putință să îi menținem atenția îndreptată asupra noastră:

  • Îl sunăm să îi spunem că am citit ceva interesant, sau să îi spunem că formația lui preferată va susține un concert
  • Poate ne oferim să luăm și bilete sau facem rost de o invitație la un eveniment special și îi cerem să ne însoțească.
  • Dacă nu ne sună în timp util, îl sunăm să verificam dacă este în regulă.
  • Trimitem mailuri, sms-uri, mesaje pe WhatsApp, orice ne ține aproape de el.
  • Și mai periculos, îl întrebăm cum se simte în preajma noastră și ce simte față de relație.
  • Și astfel, foarte rapid, femeia devine coordonatorul social al relației. Totul se întâmplă pentru că tu șii unde să mergi, cunoști locurile cool din oraș, crezi că știi ce i-ar plăcea.

La prima vedere, aceste acțiuni sau impulsuri par total inofensive. Pentru că, la urma urmei, vrei ca el să vadă că ești o tipă de gașcă și crezi că asta îl va face să se apropie de tine și mai mult.

Doar că, atunci când faci toate astea, acționezi în energia masculină iar asta te obligă să iei inițiativa și să faci curte în relație.

Când un bărbat simte că în loc să fie inițiatorul în relație, i se face curte, că nu trebuie să depună niciun efort ca să te cucerească, o să renunțe să vadă relația specială și demnă de continuat.

Este important să înțelegem că nevoia acută de a curta un bărbat, de a face pași spre o relație vine din teamă. Din teama de a-l pierde. Pe el sau oricare alt bărbat cu potențial de partener.

Nimic mai departe de adevăr.

De fapt, când tu preiei inițiativa în relație, când îl curtezi, când îi îndeplinești nevoile, trimiți un mesaj că îți este teamă să nu-l pierzi. Asta te va face mai puțin atractivă în ochi lui.

Tot ceea ce simte el este că te porți ca o mamă sau o soră pentru el iar asta nu îl inspiră să se apropie mai mult de tine.

Răbdarea este cheia

Știu că este frustrant să tot aștepți ca bărbații să ia inițiativa în relație. Bărbații din ziua de azi par a nu mai fi dispuși să facă asta. Și îți spui că dacă tu nu faci ceva, sigur nu se întâmplă nimic.

Vrei să faci lucrurile ușoare pentru el, ca să revină către tine.

Vrei să pari entuziastă și ușor de mulțumit.

Este adevărat că bărbații au nevoie de confirmare la fel de mult pe cât au nevoie și femeile.

Dar este o mare diferență între a-i arăta unui bărbat că îl apreciezi și că îți face placere prezența lui și a prelua rolul de conducător în relație.

Iar singura metodă prin care te poți asigura că inima lui este alături de tine este să îi lași spațiul necesar ca el să fie cel care curtează.

În tot acest timp, ai răbdare și observă. Observă cum te simți tu în preajma lui, cum se comportă el, dacă sunt semnale de alarmă pe care să le iei în considerare.

Invită-l spre tine în loc să alergi după el!

Un bărbat are nevoie să se simtă bine și în largul lui în preajma ta ca să se apropie de tine.

Iar unul dintre modurile în care se simte bine cu tine este să știe că te face fericită.

Atâta timp cât tu ești bucuroasă de prezența lui și îi transmiți acest lucru, nu este nevoie să faci mai mult, bărbatul va face pașii necesari.

Rămâi în energia ta feminină în relație fiind deschisă și caldă atunci când îți acordă atenție.

Când exprimi ceea ce simți, când rămâi ancorată în principiile tale, vei transmite siguranță, vei transmite că nu ai nevoie să faci ceva ca să îl convingi. Este nevoie doar să fii tu însăți și să participi activ în jocul relației.

Asta va face un bărbat să facă pași serioși spre tine și spre relație ca să nu te piardă.

Poate consideri că oamenii nu mai cred în principii, că sunt demodate, că nu obții nimic cu principii. Daca e așa, atunci întrebă-ți prietenii apropiați bărbați ce fel de femei preferă, pe care le consideră parteneri de cursă lungă.

De îndată ce te afli într-o relație serioasă cu un bărbat, singura modalitate ca a-i alimenta pasiunea pentru tine este să îl lași să fie liderul în relație iar tu să îi răspunzi armonios.

Dacă nu vei încerca să îl schimbi, să îl manipulezi, să îl critici constant pentru lucrurile pe care nu le face, atunci te va aprecia și iubi.

Iar tu vei ști că ești atractivă, demnă de iubit iar asta îți va da o încredere debordantă în tine.

Există un mod specific și efficient de a comunica cu un bărbat, fără să fii tu cea care depune efort în relație. Poți să înveți cum să inspiri un bărbat să facă el totul pentru tine în loc să depui tu mereu efort. Poți descoperi o cu totul altă cale de a te exprima care va atrage atenția bărbatului special din viața ta.

Alege unul dintre programele mele care răspund la situația cu care te confrunți în acest moment.

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință