Obsesia față de un bărbat NU îl aduce mai aproape de tine

Cum ar fi dacă am reuși să avem relații pline de pasiune, împlinire și iubire fără să simțim nevoia obsesivă de control, fără să ducem relațiile doar în direcția dorită de noi. Fără obsesia față de un  bărbat din viața noastră? Fără nopți nedormite, gânduri sumbre și incertitudini în ceea ce privește viitorul relației?

Cele mai multe relații încep cu fluturi în stomac, cu plimbări îndelungi, cu ore întregi de “povești” în care ne simțim atrași, conectați și apropiați de persoana iubită. Chiar ne întrebăm cum este posibil să existe o asemenea atracție și compatibilitate cu un bărbat pe care l-am întâlnit de curând. Iar când simțim asta, noi femeile, ne implicăm din ce în ce mai mult în relație, ne oferim cu trup și suflet acelui bărbat ca și cum întreaga noastră fericire și viață ar depinde de el.

Și apoi, după o vreme, observăm că bărbatul de lângă noi se îndepărtează, se distanțează, nu mai comunică, nu mai inițiază planuri comune cu noi. Timpul petrecut împreună se diminuează, intensitatea și intimitatea din relație scad. Nu dă neapărat semne că ar vrea să părăsească relația, dar simțim că ceva se petrece.

Atunci începem să ne întrebăm obsesiv: de ce se întâmplă asta, cu ce am greșit, ce pot face să îl aduc înapoi, cum pot să mă schimb, ce l-ar putea face să revină la mine?

Vestea tristă este că atunci când facem toate aceste lucruri, când ne gândim obsesiv la el, când nu avem liniște fără el, se întâmplă ceva dureros: uităm de noi.

Iar când o femeie nu mai este atentă la ea, la ceea ce simte și la ceea ce are nevoie cu adevărat, transmite nesiguranță, dependență, dramatism și atitudine negativă. Astfel, bărbatul se îndepărtează și mai mult de ea.

Este ca și cum ar fi acoperită de un balon invizibil de energie negativă, dar pe care bărbații îl pot detecta cu ușurință chiar dacă are zâmbetul pe buze și spune că totul este OK.

Vestea bună este că poți schimba această stare în timp foarte scurt dacă ții mereu cont de câteva lucruri care ar trebui să îți definească modul în care relaționezi cu un bărbat.

Așadar, cum îl faci pe bărbatul iubit să se simtă cel mai norocos din lume, să dorească mereu să-ți împărtășească dragostea și să fie convins că TU ești aleasa?

Să spunem că ai întâlnit în sfârșit un bărbat care îți place foarte mult și cu care te visezi într-o relație frumoasă, pe termen lung. Ce faci? Depui toate eforturile să îi demonstrezi că TU ești aleasa, că ești specială?

Ei bine, NU.

Cea mai fascinantă latură a unei femei este că poate obține admirația, pasiunea și devotamentul unui bărbat fără niciun efort. De fapt poate face asta pur și simplu fiind “ea însăși” fără să “facă” ceva anume.

Nu sună ciudat, utopic? Acesta este marele secret: ca să ai devotamentul bărbatului care îți place, nu faci NIMIC special.

NU contează ceea ce FACI, ci ceea ce EȘTI!

Când întâlnim un bărbat special, de cele mai multe ori noi femeile FACEM, FACEM, FACEM orice ne stă în putere ca el să vadă ce persoană minunată suntem.

Ne dăm peste cap să facem diverse lucruri pentru el, planificăm ieșiri, organizăm surprize pentru el, gătim, ne oferim să îl ajutăm în diferite moduri. Mai mult, acceptăm planuri pe care le vrea el, chiar dacă noi nu ne simțim confortabil cu ele.

În fiecare femeie există energie feminină și masculină. De câte ori facem ceva pentru un bărbat, activăm în energia masculină. Iar un bărbat nu vrea să interacționeze cu “bărbatul ascuns” în femeia pe care o dorește. Oricât de ciudat ar suna, așa funcționează relațiile. Astfel că, singura cale de conexiune reală cu inima unui bărbat este să punem mereu în evidență energia feminină din noi.

Energia feminină se reflectă prin ceea ce suntem și nu prin ceea ce facem.

Când ești prezentă și te bucuri de compania și atenția unui bărbat, îți schimbi automat starea, iar el va funcționa perfect în zona lui de masculinitate.

Iar ca să faci asta, trebuie să fii deschisă în primul rând să primești, să mulțumești, să te bucuri de fiecare moment din prezent.

Dar cum facem asta?

Energia Feminină știe să primească afecțiune înainte să ofere

Ca să inspiri un bărbat să te considere femeia lângă care va vrea să își petreacă restul vieții, trebuie în primul rând să primești iubire.

Bărbații se îndrăgostesc atunci când îți pot oferi, nu atunci când le oferi tu sau faci ceva pentru ei.

Când îl acoperi cu afecțiune, atenție, cine delicioase, cadouri, când renunți la timpul tău ca să poți petrece cât mai mult timp cu el, bărbatul se va gândi la tine ca la o mamă sau prietenă în loc să simtă dorință și conexiune emoțională cu tine.

Când ești deschisă și poți primi afecțiune din partea unui bărbat, îi transmiți că te prețuiești, că ești demnă de timpul lui, de afecțiunea lui, de gesturi tandre și în primul rând de dragostea lui.

Poate crezi că toate astea trebuie să le primești automat, oricum. Ei bine, nu TREBUIE să le primești, ci trebuie să mulțumești că le primești. Este o diferență majoră.

Energia Feminină are Limite clare pe care EL trebuie să le respecte

Bărbații sunt competitivi. Ei tind să prețuiască mai mult ceva pentru care trebuie să lupte. Dacă simte că îi ești total devotată încă de la începutul relației fără ca el să facă vreun minim efort, atunci îți va diminua valoarea.

Asta înseamnă că nu te oferi exclusiv lui și nu te abandonezi în brațele lui, orice ar face. Nu accepți lucruri cu care nu ești de acord gândind că dacă nu cedezi îl vei pierde. Din contră, pierzi atunci când cedezi, când renunți la tine pentru el. Dispare atunci în el impulsul de a lupta, dispare dorința de a câștiga ceva prețios, un trofeu: TU.

Este absolut necesar și util să îi transmiți unui bărbat ceea ce accepți și ceea ce nu. Chiar să îi spui ce te face fericită, ce te împlinește. Bărbații nu ghicesc niciodată ce ne dorim și chiar apreciază când le comunicam așteptările noastre.

Energia Feminină se pune pe sine pe primul loc

Cel mai important lucru de reținut când ai o relație cu un bărbat este să îți pui fericirea ta pe primul loc. Dar nu într-un mod egoist. Nu să crezi că se cuvine ca el să te facă fericită dacă tu nu știi cum.

Dacă ai un program încărcat de lucruri și activități care îți fac plăcere, nu renunța la ele pentru că el a intrat în peisaj. Nu gândi că dacă nu renunți la lucrurile de care ești pasionată, el va crede că nu ești interesată de el.

Niciun bărbat matur, pregătit pentru o relație serioasă nu este cu adevărat atras de o femeie fără pasiuni personale, o femeie care nu se îngrijește și care nu are alte preocupări în afară de el.

Oamenii pasionați de lucrurile care îi interesează sunt oameni interesanți!

Nu sta lângă telefon, așteptând să sune. Din contră, îți vezi mai departe de viață așa cum e și îl lași pe el să își facă loc în viața ta.

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

7 Responses

  1. Empatizez cu parerea Robertinei Stanciu… (numai numele asta imi apare in ochi Stanciu-Stancu) Gasesc articolul foarte util. Practic..multe facem aceste mici greseli pe care nu le constientizam
    Mulțumiri Violeta! Sper sa ne auzim curand.
    Anca

    1. Asa se intampla cand renuntam la noi. Din pacate nimeni nu apreciaza acest lucru. De aceea militez pentru pastrarea nevoilor personale pe primul plan si apoi sa ne implicam intr-o relatie echilibrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință