Patru bărbați dezbrăcați de secrete.

Astăzi am acceptat invitația de a participa la un eveniment relaxat și deschis despre dorințele bărbaților în relații.

Patru domni, care provin din diferite domenii, ne-au povestit preț de câteva ore, în fața a peste 20 de doamne și domnișoare curioase, ce cred că este important într-un cuplu și ce își doresc de la relații.

Cei patru domni sunt:

Catalin Tomescu  www.activareadn.ro
Iulian Motea   www.iulianmotea.com
Liviu Pasat   www.liviupasat.ro
Ovidiu Brazdau www.ovidiubrazdau.com

Am constatat rapid că nu le-a fost ușor deloc să fie expuși în fața femeilor și să abordeze subiecte deopotrivă importante, dar și delicate pentru ei.

Ce a reieșit important de reținut din discuție? De ce au nevoie bărbații în relații:

Libertate. A fost numitorul cumun al celor patru expuneri. Libertatea, în viziunea domnilor, înseamnă să oferi încredere partenerului, control scăzut și respectarea teritoriului masculin.

– Admirație. DAAAAA, bărbații au foarte multă nevoie de admirație pentru că vor să știe dacă ceea ce fac în relație, pentru femeia de lângă ei, chiar contează. Așa că, doamnelor, între a cicăli constant bărbatul din viața voastră și a-l lăuda pentru lucrurile bune pe care le face, alegeți cea de a doua variantă. Veți vedea diferența!

– Înțelegere. Simplu fapt că înțelegem când un bărbat are nevoie de intimitate și nu vrea să vorbească pentru o vreme este o dovadă de respect. Bărbații au nevoie uneori “să stea în bârlogul lor” și să se gândească, să ia decizii, să analizeze. Nu este nimic personal cu femeia din viața lor, dar pur și simplu au nevoie de aceste momente de solitudine.

– Susținere. Orice bărbat puternic are nevoie de susținere din partea femeii de lângă el. Nevoia femeii de împlinire în viața se produce prin nașterea copiilor, a bărbatului, prin realizarea obiectivelor și a construirii unui proiect extern.

– Intimitate și deschidere spre nou. Nevoia de cunoaștere și dezvoltare continuă par a fi extrem de importante pentru bărbați. Lipsa de creștere, stagnarea unuia dintre parteneri, pot duce la stricarea echilibrului dintre cei doi.

Culmea, nu s-a vorbit despre sex! Decât tangențial, cu un umor fin și de calitate. Dar nu din pudoare, ci pentru că, pentru un bărbat matur și puternic, acesta nu este un scop în sine, ci un rezultat firesc și organic al unei relații deja împlinite.

 A mai reieșit un lucru extrem de interesant din această discuție: că bărbații fac distincție între ceea ce simt pe moment (atracție, chimie, hormoni) și ceea ce au nevoie pe termen lung de la o femeie.

La întrebarea: ce face o femeie să fie extrem de atractivă pentru un bărbat, răspunsul unanim a fost: ÎNCREDEREA ÎN SINE.

 

Credit foto – Valentin Dilta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință