Șapte caracteristici ale feminității care atrag relația dorită!

Unul dintre cele mai importante secrete, dacă nu cel mai important, este să înțelegi în primul rând echilibrul dintre energia masculină și energia feminină. Acest echilibru este esențial pentru o relație intimă, profundă și plină de armonie.

În fiecare femeie există invariabil cele două energii: feminină și masculină. Funcționezi în energia masculină când raționezi, planifici, iei decizii, realizezi lucruri, conduci o afacere sau un departament. Energia feminină are însă legătură cu ceea ce ești, cu ceea ce simți, cu ceea ce vezi în oglinda sufletului atunci când lași toate barierele, măștile și convențiile deoparte. Asta ar trebui să arătăm bărbatului din viața noastră, această imagine ar trebui să prevaleze.

Bărbații activează mai mereu în energia masculină. Atunci când își întâlnesc însă iubita nu vor să interacționeze cu un alt bărbat deghizat în fustă. Ei au nevoie să intre în legătură cu o persoană care simte și nu care decide, care știe să primească afecțiune în loc să o dăruiască constant.

Sună ciudat? Atipic? Mă bucur. Dacă ți-am stârnit interesul și ți-am incitat curiozitatea, atunci iți voi explica mai jos care sunt secretele care te vor ajuta să aduci mereu feminitatea în prim planul unei relații.

Vei vedea că, dacă aplici aceste secrete, relația ta se va îmbunătăți considerabil. Iar dacă nu ești încă într-o relație, vei atrage bărbatul potrivit pentru tine.

Iată cele 7 caracteristici ale feminității:

 1. Îmbrățișează iubirea oriunde este ea!

Iubirea nu o regăsim doar în relația cu un partener, ci în tot ceea ce ne înconjoară și ne face să ne simțim bine. O floare, o carte citită pe nerăsuflate, o cafea savurată într-o dimineață însorită de vară, zâmbetul unui copil pe care îl primim din senin, toate astea aduc forme diferite de iubire în viața noastră. Și ar trebui să construiască o stare pozitivă, optimistă în noi. Iubirea trebuie să fie o constantă interioară înainte să o cerem sau să o oferim.

 1. Nu căuta să controlezi relația, lasă lucrurile să curgă!

Nu pot sublinia îndeajuns de mult cât de dăunător este controlul într-o relație. Nevoia de control asupra partenerului vine de cele mai multe ori din propria nesiguranță. Nu controlăm partenerul pentru că ne este teamă de ceea ce face el, ci de ceea ce simțim noi în urma acțiunilor lui.

Ceea ce putem controla de fapt este viața noastră, propria dezvoltare, visurile și planurile pe care ni le facem. Și este vital să mai controlam ceva: propriile emoții, stresul și lecțiile pe care le avem de învățat.

Cu toate astea, orice bărbat respectă o femeie cu principii, care exprimă clar ceea ce nu ii convine într-o situație. Nu vrei să fii un preș sau să pari o persoană care are nevoie constantă de aprobarea bărbatului din viața ta. Vrei să fii o femeie sigură pe sine, “cool” și care iubește viața și se poate distra, dar în același timp care știe exact cine este și nu se teme să lase pe alții să descopere acea persoană, cu bune și rele.

 1. Să ai întotdeauna opțiuni la îndemână!

O femeie este extrem de feminină și atrăgătoare când are multe opțiuni, interese, hobby-uri și prieteni care o fac fericită.

O femeie va atrage bărbați de calitate în viața ei atunci când fericirea ei nu depinde de acțiunile sau vorbele unui bărbat.
Ea este responsabilă în primul rând de fericirea ei, astfel că bărbatul nu se simte obligat să petreacă timp cu ea sau să o includă în viața lui, ci VREA să facă asta.

 1. Nu forța relația sau un bărbat !

Sunt convinsă ca ai în preajama ta femei (sau poate ești chiar tu una dintre ele) care fac aproape totul într-o relație. Vor să decidă de la cele mai mici amănunte până la cele mai mari, pentru că, zic ele, știu mai bine cum merg lucrurile iar bărbații nu se pricep la finețuri. Eu cred că bărbații se pricep la foarte multe aspecte și am vedea asta dacă le-am da ocazia mai des și dacă le-am acorda încredere.

Un secret important pentru o relație fericită este să lași bărbatul să decidă, nu să îl convingi să facă doar ceea ce vrei tu. Indiferent că este vorba despre relație și despre direcția în care se îndreaptă, planuri de vacanță sau ruta pe care trebuie să mergi la un eveniment, etc.

Dacă un bărbat se simte constant criticat și pus la colț pentru ceea ce face, va începe să-ți opună rezistență. Nu se mai simte respectat și înțeles. Dar nu iți va spune asta. Se va retrage încet în carapacea lui pentru a nu fi forțat să facă lucruri pe care nu le dorește.

 1. Învață să te iubești pe tine înainte de toate !

Știu că pare aproape un clișeu acest îndemn: Iubește-te pe tine însăți! Doar că, de data asta, nu te voi lăsa cu un simplu dicton. O să îți explic ce înseamnă și cum poți ajunge să faci asta.

În primul rând, felul în care tu vorbești și simți despre tine este modul în care ceilalți din jurul tău, în special bărbații, vor simți față de tine.

Dacă ești mereu nemulțumită de tine, vorbești negativ despre tine (despre cum arăți, despre ce nu ai, despre serviciu, familie, etc) sau viață în general, așa te va percepe și bărbatul de lângă tine. Dacă aștepți ca el să iți ofere fericirea și stima de sine, atunci cu siguranță nu va fi interesat de tine. Te va percepe ca pe o femeie dependentă, nu ca pe cineva cu care dorește să aibă o relație.

Dar dacă te iubești așa cum ești, cu fiecare defect pe care crezi că îl ai și nu îți este teamă să arăți exact cine ești, cu siguranță se va îndrăgosti de tine și va dori o relație pe termen lung sau pentru totdeauna.

 1. Apreciază, respectă și recunoaște valoarea bărbatului din viața ta !

Bărbații sunt avizi de respect și apreciere. În esență, tot ceea ce vrea un bărbat este să te facă fericită și să știe ca tu îl cunoști și îl apreciezi pentru ceea ce este…că poți să îi vezi și laturile ascunse pe care nu și le arată oricui, că îl cunoști în profunzime și că îl iubești pentru ceea ce ESTE, nu pentru ce ai vrea tu să fie.

Pentru un bărbat matur, femeia ideală este femeia care se bucură cu adevărat de prezența lui. Și din păcate, nu îți poți forța aprecierea față de el, trebuie să fie onestă și evidentă.

Femeile își exprimă dragostea prin cuvinte și emoții, bărbații mai mult prin gesturi palpabile. Dacă face ceva pentru tine, un gest cât de mărunt, arată-i că ai observat și apreciezi acel lucru. Cu cât mai specifice sunt complimentele și cuvintele de mulțumire, cu atât mai bine.

 1. Spune ce simți fără a dramatiza !

Femeile sunt prin natura lor emoționale. În mod natural, femeile simt mai profund și mai activ decât bărbații. Iubim cu pasiune și dăruire. Putem empatiza cu ușurință. Avem grijă de ceilalți, ne bucurăm, ne întristam, toate cu o viteză uimitoare față de un bărbat. Iar bărbații pur și simplu IUBESC această latură a noastră.
Dar, ceea ce face de cele mai multe ori diferența este modul în care ne exprimăm emoțiile. Extremele, din păcate, au efectul nedorit de a alunga și speria bărbații din jurul nostru. O femeie care exprimă mereu dramatic ceea ce simte va fi percepută ca exagerată, dezechilibrată, veșnic nemulțumită. La polul opus, o femeie care a învățat să își submineze emoțiile va fi percepută ca rece, distantă, protocolară. Iar în relațiile de iubire nu vrem niciuna dintre aceste extreme.

Emoțiile sunt bune, sunt suma a ceea ce ne definește pe noi ca femei. Modul în care le exprimăm face toată diferența.

Acum ai o imagine mai clară a elementelor feminității și ești mai aproape de FEMEIA pe care bărbații adevărați și-o doresc aproape și vor să o cunoască mai bine – genul de femeie care devine un partener de viață pentru un bărbat și nu doar o prietenă sau o aventură.

 

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

5 Responses

 1. Multumesc ca existi…!!!! Superbe articole….,care ma ajuta sa-mi dau seama ca si eu gresesc foarte mult…..
  Cuvintele tale ating cele mai sensibile coarde ale inimii….
  Dumnezeu sa te ocroteasca!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință