Straluceste ca o stea si vei atrage relatia pe care o doresti!

Cum ar fi sa atragi barbatul pe care il doresti si relatia mult visata fara sa depui vreun efort special, fara sa fie nevoie sa muncesti, sa impresionezi, sa demonstrezi?

Imagineaza-ti ca esti o stea, o stea unica, stralucitoare, care emana caldura in jurul ei si primeste mereu reactii puternice din partea celor cu care interactioneaza. Reactii pe care le doresti de fapt in relatia ta: admiratie, afectiune, iubire, apropiere, comunicare si profunzime.

O stea straluceste din interior, nu sub lumina unui reflector!

Ce este de fapt o stea si ce avem de invatat de aici? Cu totii stim ca stelele sau starurile (vedetele) sunt mereu in centrul atentiei, au mereu reflectoarele indreptate asupra lor. Dar cat dureaza de fapt efectul unui astfel de star ? O luna, un an, cativa ani poate ? Nu e ciudat insa ca in loc sa emane lumina, aceste persoane au nevoie sa fie puse sub lumina ? Artificiala de cele mai multe ori ? Te-ai intrebat ce se intampla cu ele cand lumina reflectoarelor se stinge si blitzul aparatului de fotografiat se inchide ?

Si totusi, ne uitam la staruri (ma refer aici la vedete) si am vrea sa fim ca ele, uitand ca noi putem fi cu mult mai stralucitoare!

Iata definitia stiintifica a unei stele: un corp ceresc stralucitor care a produs in trecut sau inca mai produce energie pe baza reactiilor de fuziune atomica din interiorul sau. In mare parte, o stea are la baza doua elemente importante : heliu si hidrogen. In urma reactiei dintre aceste elemente, steaua produce caldura si lumina.

Orice femeie emana in exterior reactia elementelor sale definitorii din interior. Daca ceea ce ne defineste ca persoane este furie, nemultumire, gelozie sau invidie, nu vom afisa altceva in exterior. Tu ce emani in exterior ? Esti o stea care emana lumina, iubire si caldura ? Chiar daca nu te simti de cele mai multe ori asa, poti sa cultivi si sa aprinzi in tine elementele bune care te fac sa devii o stea. Insa, oricat ai incerca, nu poti forta reactia din interiorul tau. Nu o poate influenta nici cineva din afara, cu atat mai putin un barbat.

Nu exista o tehnica speciala de a aprinde o stea. Asta se intampla doar cand elementele din interiorul nostru actioneaza, cand se aprind. Ce ar putea fi aceste doua elemente ? Pasiunea si personalitatea noastra. Energia feminina si senzualitatea. Vulnerabilitatea si deschiderea spre oameni. Toate acestea pot fi elemente ale feminitatii, extrem de atractive pentru cei din jur, mai ales pentru barbati.

Cand esti o stea, radiezi in orice moment, esti deschisa si calda, onesta si vulnerabila toate in acelasi timp. Nu obtii asta cand gandesti, cand iei decizii, cand controlezi sau cand iti duci la indeplinire lista lunga de taskuri zilnice. Fuziunea elementelor unei stele este o stare naturala a ceea ce se intampla in interior si nu in exterior. O stea nu straluceste pt ca vine cineva sa provoace acele elemente sa interactioneze.

Emotiile, sentimentele, gandurile noastre, produc reactii in exterior, iar ceilalti le simt indiferent de cum am vrea sa le mascam.

Si in loc sa ne bucuram de stralucirea pe care o vrem si care vine din interiorul nostru, de multe ori credem ca altcineva trebuie sa vina si sa puna lumina asupra noastra ca sa stralucim. In multe cazuri, cerem si asteptam asta din partea barbatului din viata noastra. Vrem ca el sa fie vedeta, el sa straluceasca, iar noi sa obtinem putina stralucire reflectata din el. Si astfel, ii dam lui toata puterea in timp ce noi ne stingem.

Cum ai putea sa stralucesti:
– acorda-ti timp si atentie pentru indeplinirea nevoilor tale in primul rand

– invata sa ai incredere in deciziile tale, fara sa cauti confirmari din partea celor din jur, in special din partea iubitului tau

– bucura-te de succes, invata din greseli. Imbratiseaza aceste experiente, sunt toate ale tale

– fii deschisa si daruieste fara sa astepti sa primesti ceva in schimb

– bucura-te sincer si multumeste pentru orice gest de afectiune primesti

– accepta ca nu poti schimba si controla pe nimeni, in afara de tine

– nu accepta niciodata o relatie cu cineva care nu te respecta si nu te valorizeaza

Te invit sa faci un exercitiu de imaginatie care nu instiga insa la vulgaritate sau frivolitate. Este un exercitiu de testare a propriei tale deschideri fata de intimitate si vulnerabilitate.

Imagineaza-ti un barbat in fata ta, nu un barbat anume din prezentul sau trecutul tau. Un barbat asa cum iti doresti, cu o infatisare si atitudine care iti dau o stare de bine. Fa un act de curaj si inchipuie-ti ca esti complet dezbracata, vulnerabila in fata lui. Nu faci nimic, stai nemiscata si stralucesti. El se apropie si te atinge. Cum te simti ? Ti-e teama, nu-i asa? Ai vrea sa fugi, sa te acoperi, sa te ascunzi? Chiar daca vrei sa faci toate astea, mai ramai acolo unde esti si straluceste, nimic altceva! Cum te simti ?

Daca ai curajul sa ramai acolo, nemiscata, atunci vei putea sa faci mereu ceea ce simti. Iar asta, draga mea este cheia atractivitatii!

Metoda mea de COACHING se bazeaza pe multa interactivitate, un set de unelte de lucru pentru tine care duc la rezultate concrete, testate deja si au ca scop transformarea TA. Atunci cand lucram individual, putem face referire la situatii reale, concrete din viata ta si te voi invata cum sa te pregatesti pentru fiecare in parte. Este un drum pe care il parcurgem impreuna.

 

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință