Trei elemente cheie pentru o relație împlinită

Cum ai descrie relația ta prezentă? Ai o relație așa cum îți dorești sau tânjești mereu să arate ca a altora, eventual să atingă idealul pe care singură ți l-ai creat?

Ce faci TU ca să ai relația la care visezi? Crezi că vine de la sine sau este important să faci ceva pentru asta?

Sunt trei elemente de bază care trebuie să existe ca să cultivi o relație armonioasă, durabilă și sigură cu partenerul tău.

1. Un nivel intens de atracție

Poți să îi spui chimie, flacără, “acel ceva”, dar dacă partenerul tău nu simte ceva special, magic în prezența ta, atunci relația nu poate funcționa.

Atractivitatea nu se învață, nu se dezvoltă. Ea este sau nu.

Poți încerca să spui toate lucrurile care crezi că ar putea să meargă.

Te poți gândi la el zilnic.

Poți să faci pentru el ceea ce nicio altă femeie nu a mai făcut vreodată și tot nu poți forța atractivitatea. Dacă un bărbat nu simte asta pentru tine, nimic nu îl va forța să o facă.

Pentru începutul unei relații acest element este vital pentru a crea conexiune între doi parteneri.

De aceea este important ca femeile să nu nege sau să evite cele mai importante trăsături ale lor care le fac atractive într-un mod subtil, dar eficient.

2. Conexiune emoțională

Bărbații nu sunt foarte pricepuți în a înțelege emoțiile unei femei, iar asta nu mai are nevoie de nicio confirmare.

De fapt, cei mai mulți bărbați încearcă să se protejeze de avalanșa de emoții pe care nu le înțeleg, atunci când vine din partea femeii cu care se află într-o relație. Răspunsul natural al bărbatului este să se îndepărteze de emoții puternice care ar putea duce la conflict cu iubita lui.

Cunoști ingredientul cheie care face un bărbat să se deschidă, să te asculte și să îți înțeleagă cu adevărat emoțiile pe care le experimentezi…în loc să se închidă și să fugă?

De asemenea, știi când bărbatul important din viața ta consideră un semnal de alarmă dorința ta de a te deschide și de a-i comunica sentimentele tale?

Una dintre cele mai des întâlnite cauze de frustrare pentru femei este faptul că bărbatul NU vede sau nu înțelege corect prin ce emoții și stări trec ele.

Iar femeia devine din ce în ce mai supărată și furioasă.

De ce? Unde apare problema?

Pentru că femeile, în mare parte din cazuri, nu își exprimă emoțiile, ci le manifestă. Nu se concentrează pe ceea ce simt în interior, ci proiectează pe celălalt motivul stărilor pe care le au. Iar asta se întâmplă și în sens pozitiv și negativ.

De exemplu :
Sunt furioasă, tu ești de vină.
Sunt fericită, doar tu ești motivul fericirii mele.

Știu că ai experimentat situația asta de multe ori cu bărbatul din viața ta și că ai repetat aceeași greșeală de mai multe ori: se întâmplă ceva între tine și bărbatul din viața ta, simți că ceva nu e bine, intuiția și imaginația încep să se dezvolte. Emoțiile te inundă și ai vrea ca bărbatul de lângă tine să înțeleagă toate astea, să te înțeleagă pe TINE.

Doar că bărbații nu se pot conecta cu noi la acest nivel.

Iar efortul tău de a-i explica ceea ce simți o să-l determine să se îndepărteze și să te vadă disperată, dependentă sau super emoțională. Am întâlnit multe femei minunate, deștepte și foarte frumoase, căzând în această capcană.

Dar, am întâlnit și femei care nu se încadrează în standarde înalte de frumusețe sau inteligență însă au o abilitate naturală de a interacționa cu bărbații și de a se bucura de relațiile lor fără drame emoționale. Emană o atractivitate dezarmantă în preajma bărbaților.

Vestea bună este că orice femeie poate învăța cum să capete naturalețe în interacțiunea cu un bărbat. Află AICI cum poți deveni un magnet pentru bărbat !

3.Comunicare fără efort

Cât de dificil îți este să te exprimi în fața bărbatului pe care îl iubești?

La baza fiecărei relații sănătoase se află încrederea că ambii parteneri se vor asculta reciproc cu răbdare și respect. Încrederea că este OK să spui adevărul despre diferite aspecte ale vieții personale sau de cuplu.

Dacă între doi parteneri nu există o comunicare deschisă, atunci nu există ONESTITATE. Iar dacă nu există onestitate, nu ai o relație sigură și armonioasă.

Te afli în situația în care tu și partenerul tău vorbiți mai mult cu prietenii despre ce se întâmplă în viețile voastre decât vorbiți împreună ? Eziți să vorbești deschis cu partenerul tău despre ceea ce simți și gândești ? Ți s-a întâmplat să afli mai multe despre el de la persoane din anturajul lui decât de la el personal ?

Este nedrept? Cu siguranță că este!

Dar nu ar trebui să mai simți asta !

Pentru că este responsabilitatea ta exclusivă și stă în puterea ta să schimbi lucrurile în relație când înveți să comunici corect.

O comunicare bună din partea ta atrage și inspiră același mod de comunicare din partea lui. Oricât de nepriceput crezi că ar fi el.

De îndată ce preiei responsabilitatea de a aduce comunicarea potrivită în relația ta, lucrurile se vor schimba dramatic pentru că tu aduci esența în dinamica relației tale.

Am învățat ceva și practic în fiecare zi a vieții mele, chiar dacă uneori pare incomod sau dificil: mi-am asumat totala responsabilitate pentru modul de a comunica în relația mea și cu cei din jur.

Modul în care comunici influențează răspunsul pe care îl vei primi.

Una dintre provocările pe care femeile le au atât în relații armonioase, dar și în relații care încep să scârțâie este faptul că se lasă inundate de emoții și idei.

Uneori este greu să îți dai seama de ceea ce trăiești cu adevărat însă ai pretenția ca celălalt să înțeleagă totul din câteva cuvinte, poate și acelea nu tocmai potrivite.

Sau crezi că dacă îl inunzi cu multe cuvinte și atitudini o să îi fie mai ușor să înțeleagă. Dar nici asta nu ajută pentru că atunci când un bărbat te vede extrem de apăsată sau stresată de un anume subiect, va încerca în cel mai fericit caz să te ajute să rezolvi acea situație. Pentru că așa sunt construiți bărbații.

Doar că tu ai vrea ca el să înțeleagă, însă avalanșa de cuvinte nu ajută. S-ar putea ca bărbatul din viața ta să se simtă copleșit de vorbele tale.

Uităm că suntem mai mult decât cuvintele și gândurile noastre. Că avem mai multe sisteme prin care percepem și simțim lumea, însă o exprimăm de cele mai multe ori doar prin cuvinte.

Un mod complet de a comunica cu un bărbat este să folosim toate aceste sisteme de percepție și să îl ajutăm pe cel de lângă noi să se conecteze cu adevărat la ceea ce suntem noi în esență.

Am dezvoltat trei PROGRAME DE COACHING care te vor ajuta să afli răspunsuri la întrebările sau provocările pe care le ai acum în relații. Sau la nemulțumirea că încă nu ai relația pe care o dorești.

Vestea bună este că relațiile se învață și orice femeie care este deschisă spre o noua abordare a relațiilor poate trăi o viață împlinită.

Lasă-ți feminitatea să strălucească,

Violeta

Share articol
contact

Poți programa o ședință la

Sau îmi poți trimite mesaj:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință