Adina L., 33 ani, Târgu Jiu

Astăzi, cu câteva zile înaintea celui mai important eveniment din viața mea, căsătoria, sunt recunoscătoare pentru întâlnirea cu Violeta. Este un mentor excelent! Am găsit-o atunci când îmi doream cel mai mult un om care să mă ghideze în drumul spre autocunoaștere, un drum pe care îl începusem timid de ceva timp.

 

Întâlnirea noastră mi-a adus un ghid spiritual  și un profesionist alături. Pașii parcurși alături de ea m-au făcut să îmi redefinesc obiectivele vieții și m-au adus în brațele marii mele iubiri. Mi-am găsit sufletul care să îmi fie martor vieții mele, chiar în timpul colaborării noastre, deși acesta nu a fost  niciodată un scop în sine și nici nu mai speram la această schimbare fericită din viața mea. Scopul a fost mereu acela de a fi autentică și a trăi viața în adevăr și a accepta fiecare zi așa cum este ea.

 

Îți doresc ție, cea care citești acest fragment, să ai curajul să pășești către Violeta și să te deschizi cu încredere și determinare către cunoașterea de sine căci prin ea, Dumnezeu face minuni.

 

Cu drag,
Adina

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință