Vali B., 41 ani, profesoară, România

Pe Violeta am cunoscut-o când am avut cea mai mare nevoie de ea. Desi îi urmăream blogul de ceva timp, nu am simțit nevoia să o contactez. Mă mulțumeam să-i rumeg articolele și să analizez dacă se potriveau în viața mea.

După un divorț dureros, m-am așezat, în sfârșit, la noua casă împreună cu cei 2 copii ai mei. Nu reușeam să ne acomodăm unii cu alții în noua formulă, eu eram în depresie, încercam cu toate forțele mele (puține atunci) să fac relația cu copiii să meargă. Țipam la ei, ei țipau unul la altul, era un haos, simțeam că înnebunesc. Am realizat că trebuie să fac ceva, căutam articole pe internet despre relația cu copiii, despre cum ieși din depresie. Deși făcusem terapie la psiholog înainte de divorț, acum căutam altceva, îmi trebuia ceva care să mă scoată RAPID din starea în care eram. Citind invitația la o ședință gratuită de coaching, scrisă la sfârșitul unui articol de-al Violetei, am simțit că ea este ce-mi trebuie. M-am agățat de această ocazie.

De la prima ședință, tehnicile făcute cu Violeta m-au energizat, am simțit că prind viață.

După a doua ședință de coaching, colegele de serviciu mi-au observat schimbarea: îmi recăpătasem zâmbetul, fața era destinsă (scăpasem de niște frici), îmi revenise simțul umorului, am reînceput să fiu cochetă. M-au întrebat dacă a apărut vreun bărbat în viața mea. Le-am zâmbit și le-am spus că a apărut o femeie. Le-am lăsat să-și închipuie ce vor.

La sfârșitul sedințelor de coaching pot să spun că am devenit o femeie calmă, caldă, fermă, echilibrată emoțional, feminină. Mi-am recăpătat stima de sine, mi-am recâștigat kg pierdute în perioada divorțului. Am scăpat și de timiditate. Nu doar eu mă văd așa când mă uit în oglindă, ci și cei din jurul meu mi-au scos în evidență această transformare. Fără să mă laud, spun că unei verișoare i-am devenit model, acum mă admiră. La starea asta nu am ajuns bătând din palme, ci muncind cot la cot cu Violeta, punând în aplicare tot ce îmi spunea.

Tot datorită Violetei am armonizat relația cu copiii, într-un cuvânt ne-am revenit.

Îi mulțumesc Violetei pentru seriozitatea și profesionalismul de care a dat dovadă, îmi mulțumesc și mie că mi-am dat o șansă. Voi continua cu ea pe domeniul relațiilor, astfel încăt să fiu pregătită pentru o relație sănătoasă și pe domeniul carierei, pentru a reuși să-mi suplimentez venitul.

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință