Andra, 28 ani, Marketing Manager, Olanda

Am cunoscut-o pe Violeta într-o perioadă foarte agitată a vieții mele. În momentele acelea simțeam că nu pot să mă mai descurc singură cu unele obstacole pe care le întâmpinam. Aveam nevoie ca cineva extern, cu experiență în astfel de situații să mă îndrume și să mă ajute să îmi clarific ideile.

Când am început lucrul cu Violeta simțeam că pur și simplu mă învârt în cerc, într-o spirală din care nu reușeam să ies sub nici o formă. Îmi puneam aceleași întrebări tot timpul și…ce surpriză…tot timpul primeam aceleași răspuns care nu mă ducea nicăieri. Ca să spun lucrurilor pe nume: mă simțeam pierdută.

Am apelat la Violeta mai mult pentru partea de consultare pe relații dar în scurt timp mi-am dat seama că toate au legătură între ele. Impresia pe care o ai despre tine, se va reflecta tot timpul și în relațiile tale cu cei din jur. Cred că aceasta este lecția cea mai valoroasă pe care am învățat-o de la Violeta.

Pe parcursul procesului am învățat cum să mă descopăr dar cred că cel mai important, cum să mă accept și să mă iubesc exact așa cum sunt. Sunt situații și obstacole în viață care te iau pe nepregătite și fără să îți dai seama îți iau din personalitate și încredere. Ajungi să nu mai știi exact cine ești, ce faci, de ce faci acele lucruri și ce vrei. Violeta m-a învățat, prin metodele sale de ghidare, cum să ajung din nou în acel spatiu în care să mă simt bine cu mine și cu tot ceea ce mă înconjoară.

Deși totul este un proces și nimic nu se întâmplă peste noapte, acum mă simt mult mai sigură pe mine și pe ceea ce fac. Simt că mi-am recăpătat încrederea, puterea și energia de a merge mai departe. Mult mai departe. Acum nu mai merg cu capul plecat, ci merg cu fruntea sus în pași de paradă!

O recomand cu mare încredere pe Violeta tocmai pentru că simt și văd diferența în mine. Văd rezultatele care au venit la scurt timp după începerea discuțiilor cu ea, iar acest sentiment este într-adevar de neprețuit!

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință