Corina T., 32 ani, București

Când am sunat-o pe Violeta, nu prea știam ce vreau de la mine sau la ce să mă aștept de la ședințele cu ea.

Eram rătăcită, nu știam cine sunt și ce îmi doream pentru mine. Nu prea mă acceptam așa cum eram, iar drumul meu nu-l zăream. Nu știam ce-mi doresc de la un bărbat și de la o relație. Ședințele cu Violeta au însemnat pentru mine descoperirea mea ca femeie.

Am învățat că încrederea, respectul și stima de sine sunt elemente cheie și că, pentru a înlesni comunicarea cu un bărbat, este indicat să i te adresezi apelând la emoțiile tale.

Am învățat să mă iubesc și să mă accept, să-mi accept furia, să o observ și să știu cum să o gestionez în funcție de context. Mai mult decât atât, am ajuns în acel punct în care am auzit un bărbat spunându-mi că eu sunt singura femeie care a reușit să-l calmeze, lucru care m-a bucurat, știind că eu, înainte de a începe lucrul cu Violeta, îmi ieșeam extrem de repede din fire, dar să mai pot liniști și persoana de lângă mine!

Am învățat să-mi exprim emoțiile, iar reacțiile bărbaților nu au întârziat să apară. Eu nu credeam că este atât de important modul de a comunica unui bărbat ce îți dorești. Mereu primeam aceleași răspunsuri, oricum aș fi formulat. Însă, nu formularea era cea grea, ci faptul că nu transmiteam emoție, iar frustrarea creștea. Cu ajutorul Violetei am reușit, și prin urmare a crescut și încrederea în mine.

Cu încredere, respect și stima de sine crescută, am intrat într-o relație, aparent frumoasă. Ulterior am descoperit că se dovedește toxică și nu era ce-mi doream. Însă, tot ce Violeta m-a învățat m-a ajutat să pot lua o decizie, să știu care-mi sunt valorile și să știu ce îmi doresc de la o relație și de la un bărbat.

Într-un articol Violeta spune: ”Asumă-ți fiecare decizie așa cum este, însă ține minte că fiecare decizie luată îți definește drumul în viață”.

Cunoscând-o pe Violeta și parcurgând programul, descoperindu-mă ca femeie, pot spune că am luat decizia bună.

Îți mulțumesc Violeta pentru ceea ce sunt azi!
Corina

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință