Ruxandra C., 26 ani, hairstylist, Germania

”Eram pur si simplu pierdută după o naștere. Mă simțeam îngrozitor, nu mă suportam pe mine, eram rea, irascibilă, obosită, nervoasă și totul mi se părea negru în jurul meu. Chiar dacă vedeam cât de “bogată” sunt, cu un soț absolut minunat, care mă ajuta și mă susținea 100%.

Când am observat că începe sa devină tot mai rău, că începeam să-i îndepartez pe toți și nimeni nu mai era fericit în preajma mea, atunci am luat decizia de a lucra cu un specialist. Am aflat de Violeta și am fost extrem de curioasă să aflu cum ar putea ea să mă ajute.

Chiar după prima ședinta mă simțeam deja parcă alt om. Începusem să prind din nou încredere în mine și mă simțeam mai relaxată. Am învățat să mă iubesc pe mine, să mă simt extraordinar cu mine și să îmi placă ce văd când mă uit în oglindă. Am învățat să înțeleg fiecare sentiment pe care îl trăiam. Am început să înțeleg fiecare persoană din jurul meu, cu bune și cu rele. Am învățat să apreciez și cel mai mic gest.

Am învățat să gândesc pozitiv și am observat că totul în jurul meu e mult mai frumos. Viața mea e mult mai plină de culori și sentimente frumoase. Mă bucur din suflet că am avut ocazia să o cunosc pe Violeta și mi-am dat seama că în lumea asta există persoane care pot face minuni doar prin a vorbi și prin a se dedica complet meseriei! Trebuie să-i multumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru toate momentele de neuitat și cel mai important pentru că m-a învățat să mă iubesc pe mine!”

Ruxandra C., 26 ani, hairstylist, Germania

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință