Andreea S, 28 ani, Brașov

Bună dragă Violeta,

Aș vrea să-ți spun ce am învățat în urma seminarului de la Brașov și cum mă simt acum, după participare.

Ca să creez un pic de context îți spun pe scurt ce m-a determinat să vin. Am constatat că în ultima perioadă am renunțat la mine, mi-am acordat mai puțină atenție și m-am iubit mai puțin, în detrimentul relației mele, ceea ce a dus la nefericea pe care o simt azi. Așa că tematica seminarului a fost exact ceea ce aveam nevoie să discut și să aud.

Nu îmi era foarte clar până acum ce semnifică feminitatea, dar astăzi m-am lămurit. Semnifică ceva ce eu nu am fost vreodată. Știam că feminitatea reprezintă o stare și nu neapărat aspect fizic, însă nu știam cum să o scot la suprafață.

Mi-ai reamintit că trebuie să mă iubesc pe mine, ceva ce nu am mai făcut de mult. Trebuie să vorbesc pozitiv și despre mine, că despre alții o fac. Am să învăț să-mi ascult intuiția mai mult – aici chiar am de lucrat, fiind o persoană logică și analitică.

În ceea ce privește partea a doua a seminarului, legată de relații, am avut o revelație: am înțeles că până acum nu i-am permis partenerului meu să vină către mine. Mi-am dat seama că în prea multe momente m-am îndreptat eu către el, invadându-i spațiul personal.

Dar cel mai mult îmi place că în urma seminarului mi-am dat seama că sunt mult mai mult față de cum credeam că sunt. Mă simt mândră de mine, mi-a revenit respectul de sine, ceea ce este minunat.

Îți mulțumesc, mai ales pentru asta! Deja mă iubesc mai mult.

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință