Carolina M., Inginer, 35 ani, Romania

Astăzi, la aproape o lună de la terminarea ședințelor de coaching cu Violeta, cea cu nume de floare, când s-a așezat, oarecum, liniștea peste procesul de antrenare a feminității cu ea, îmi dau seama că acest proces este unul continuu.

Violeta nu face altceva decât să trezească din amorțeală niște resurse și energii inepuizabile pe care fiecare dintre noi femeile le avem și pe care am uitat, sau nu am știut cum să le fructificăm.

Cu mult tact, răbdare și profesionalism, fără să emită vreodată judecăți, Vio a reușit să mă facă să-mi descopăr potențialul și să-l folosesc în ceea ce știu sigur ca sunt azi: o femeie puternică, sinceră, conștientă de valoarea ei, vulnerabilă, într-un cuvânt: autentică!

Transformarea mea este vizibilă, o văd și cei din jurul meu și mi-o spun deschis iar eu nu pot să fiu decât recunoscătoare că ”Șefu” (cum îi spune ea😀) mi-a scos-o în cale atunci când căutam cu frenezie niște răspunsuri. Sufeream cumplit pentru că nu înțelegeam de ce mi se întâmplă ceea ce mi se întâmplă, nu știam cu ce greșisem de ajunsesem în acea situație și încotro să o apuc…

Este un proces continuu de vindecare și practică în ceea ce înseamnă iubirea de sine, respectul față de propriul eu, stabilirea limitelor sănătoase și prețuirea unicității femeii din mine.

Totul mi se pare foarte simplu acum, am reușit să-mi reconectez relația de cuplu, am înțeles cum funcționează mintea femeilor și a bărbaților, că de noi femeile depinde ce energie emitem, că noi suntem emițătorii iar ei receptorii.

A fost eliberatoare această conștientizare, o revelație!

Am mai înțeles că e important să faci în viață ceea ce îți spune inima, să ai curaj să-ți urmezi visul și să găsești acea cale prin care să îl pui în practică. Iar Universul va lucra pentru ca visul să se întâmple!

Îmi doresc să fie cât mai multe femei care să experimenteze acest proces. Iar ție Vio îți mulțumesc pentru perseverență și îți doresc ca misiunea ta să fie una deplină! Can’t wait to see more from you🤗

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință