Elena V., 43 ani, Manager Producție, România

Eram într-o relație în care nu mă regăseam, simțeam că vreau mai mult, iar în același timp îmi spuneam că dacă am așteptări voi suferi mai mult.

Erau multe nopți în care plângeam, un plâns atât de disperat încât mă speria și pe mine. Aveam nevoie să vorbesc cu cineva. Ți-am scris și mi-ai răspuns. Prima ședință cu tine m-a făcut să zbor și nu o spun pentru că sună frumos, o spun pentru că am simțit aripi care-mi cresc în suflet și am simțit că pot zbura peste tot ce mă doare , am simțit ca eu pot.

De-a lungul ședințelor mi-ai dăruit nu numai aripi ci și rădăcini, mi-ai dăruit echilibru, puterea de a-mi controla gândurile, purificare spirituală, descoperirea și curățarea rănilor vechi, descoperirea pasiunilor și adăugarea lor în ciclul vieții mele. Am învățat să trăiesc din inimă și să văd toate oportunitățile care sunt în jurul meu fără să mă axez pe un singur colțișor, de parcă acolo ar fi lumea mea.

Am un întreg Univers în jurul meu și în mine, și am ales să trăiesc într-o lume a abundenței și nu într-o lume a lipsurilor. Am învățat că pot dărui necondiționat pentru că eu sunt iubire iar atunci când dăruiesc, totul se întoarce la mine înzecit. Am învățat să mă pun pe mine pe primul loc și am învățat că asta nu este egoism ci iubire de sine.

Mulțumesc Violeta, mulțumesc din suflet. Acum știu cine sunt, acum știu ce vreau și am facut o alegere, alegerea de a fi eu în fiecare zi și de a-mi crea conștient propria mea viață.
Elena

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință