Fani R., 38 de ani, Project Manager, Elveția

Am ales să lucrez cu Violeta dintr-un impuls,  pentru că, în pofida unei vieți împlinite pe toate planurile, existau în mine contradicții. Îi mulțumesc pentru faptul ca mi-a insuflat acel simțământ că pot trăi autentic, acceptându-mă așa cum sunt.

Prin iscusința ei, mi-am conștientizat limitele, dar și potențialul și mă bucur de această alegere personală de a munci asupra sinelui. Întorcându-mă în locul de unde am plecat, constat că locurile, lucrurile, oamenii  sunt la fel doar că în această călătorie interioară m-am schimbat profund și irevocabil, așa cum îmi doream.

Un mare avantaj  al programului de tip „antrenament” (coaching) urmat cu Violeta este că am avut șansa să aflu despre un alt mod de gândire și de acțiune. Lucrând cu mine continuu și structurat, prin exerciții și analize reflexive, am simțit că am încorporat suficient pentru a crea un stil de viaţă distinct, unic în felul său, pentru mine și cei dragi.

Prin ghidajul  Violetei, am ieșit dincolo de zona mea de confort și a meritat efortul. Am înțeles și am simțit că am un mare rezervor de resurse interioare,  ca pot să creez o cărare exact acolo unde nu era nimic, că sunt capabilă să inovez.

Această călătorie este o gură de aer proaspăt de care aveam nevoie  în viața mea, pentru a permanentiza sentimentul de împlinire dorit.

Mulțumesc,
Fani

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință