Alina M, 28 ani, Designer, România

Am întâlnit-o pe Violeta într-un moment delicat și disperat din viața mea. Mă aflam într-o relație toxică din care vroiam să ies și întâmplător am dat peste un articol de-al ei în care m-am regăsit foarte mult și atunci am stiut că vreau să lucrez cu ea. Fiind într-o relație de același sex, la început am avut teama de a vorbi deschis despre situatia mea însă Violeta mi-a oferit un spațiu sigur și de încredere, unde m-am simțit înțeleasă și încurajată alături de ea.

Violeta m-a surprins din prima clipă în care am vazut-o prin energia ei autentică. Ea avea deja un plan de actiune pregătit în minte pentru mine în ziua în care ne-am întâlnit și asta nu numai că m-a motivat dar mi-a și confirmat că am făcut alegerea potrivită.

Procesul de lucru construit de ea pentru mine a fost unul provocator și transformator, pe parcursul căruia am descoperit și conștentizat aspecte importante legate de viața mea. Și recunosc că nu a fost unul ușor, dar la final a meritat. Ea mi-a permis să mă concentrez asupra domeniilor vieții mele unde am vrut să fac schimbări și mi-a creat spațiul astfel încât să mă pot mișca din disconfort și suferință într-un loc de conștientizare, claritate și încredere în mine. Violeta m-a ghidat să învăț să mă iubesc așa cum sunt, să mă descopăr, să mă repoziționez în relațiile cu toți ceilalți și să am mai multă încredere în energia și puterea mea feminină.

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință