Anna Maria L., 25 ani, consultant formare, România

Este cel mai frumos joc pe care l-am jucat. Îmi place să îl numesc joc pentru că integrează toate elementele caracteristice unuia: mister, motivație, miză, plan de acțiune, reguli, gândire. Și, mai presus de toate, pentru că am ajuns la finish fără să trișez, câștigând toate calitățile pe care mi le doream.

Pe lângă multe informații care îți completează micul univers, Violeta te ghidează către potențialul tău maxim. Pe scurt, îți redă pofta de viață și entuziasmul, îți face cunoștință cu tine, te face să privești altfel și îți amintește de cât de mult poți, de cât ești de frumoasă, de deșteaptă și plină de încredere.

De pe scaunul ei rotativ, Violeta este oglinda fiecărei femei care stă în fața ei, pe canapea. Și atunci se produce un fenomen: o admiri, îți place ce vezi și ce auzi. Instant viața ta devine mai vibrantă, iar tu magnetică.

De ce o admir? Indiferent de gusturi, preferințe sau nevoi, puterea exemplului este cam singurul lucru pe care ai nevoie să îl vezi la cineva care te învață ceva, orice. Și știind de unde a plecat și unde a ajuns, Violeta are această unealtă.

Violeta nu repară relații. Ea te ajută să fii mai atentă la tine, la conceptele, nevoile, valorile și principiile tale. Iar repararea relației cu tine repară de la sine orice altă relație pe care o ai, prin simpla energie pe care o emani. În plus, îți clarifică rolul femeii și al bărbatului într-o relație de cuplu, dacă acolo este sursa fericirii după care tânjești.

Procesul de coaching este potrivit nu doar dacă vrei să te simți feminină, senzuală, sexy sau oricum altfel. Așa cum faci sport și mănânci sănătos ca să îți menții corpul, așa lucrezi cu Violeta ca să îți menții identitatea, autenticitatea, mai exact sănătatea psihică și sufletească. Pentru că așa cum spune ea, este antrenor de feminitate.

Mulțumesc, Violeta.
Și îmi mulțumesc și mie pentru alegerea de a lucra cu tine.

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință