Silvia E., 51 ani, Austria

Locuind într-o țară străină, cu un mod de gândire total diferit de țara noastră, fiind căsătorită cu un bărbat de altă naționalitate, am fost mereu foarte deprimată, mai bine zis, nu-mi găseam locul. Nu eram deloc mulțumită, cu toate că realizasem foarte multe, dar vedeam doar ceea ce era negativ. Necăjită, disperată, răsfoind paginile internetului, am găsit-o pe Violeta de la „Academia de Feminitate” ale cărei articole, ceea ce făcuse și ceea ce avea în plan pe viitor m-au impresionat foarte mult și m-am hotărît să lucrez personal cu ea.

Am învățat Limbajul Iubirii pe care îl aplic de câte ori este nevoie și funcționează foarte bine. Exercițiile pe care le-am învățat în aceste ședinte îmi folosesc foarte mult în viața privată cît și în alte împrejurări la serviciu.

Am învățat să fiu cu adevărat femeie, să fiu bine înrădăcinată, dar în același timp să-mi crească și aripi să pot să zbor, în urma satisfacțiilor pe care le am. Pot să spun ca tu Violeta ești o femeie nemaipomenită, forte bine pusă la punct cu tot ceea ce ține de o relație de parteneriat, cât și de viață.

Te rog să faci ceea ce ți-ai propus mai departe pentru că eu cred că foarte multă lume are nevoie de ajutorul tău!”

Silvia E., 51 ani , Austria

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință