Alina C., 38 de ani, Project Manager, București

„Am început întâlnirile cu Violeta într-un moment al vieții mele în care eram furioasă. Furioasă pe bărbatul din viața mea, pe părinții mei, pe mine și mai ales pe femeia din mine. Ușor, ușor, Violeta a reușit, în primul rând, să mă liniștească. M-a făcut să înțeleg că dacă ești femeie nu trebuie neapărat să îți reprimi și emoțiile mai puțin feminine. Am acceptat că totul este în regulă cu mine așa cum sunt, acum.

 

Nu am să uit niciodată unul dintre exercițiile făcute împreună, la finalul căruia  ea a reușit  să mă „ancoreze în pământ”, să mă facă să mă simt atât de puternică, verticală dar în același timp vulnerabilă. Știam din cărți acest termen de vulnerabilitate dar până atunci nu trăisem niciodată personal emoția vulnerabilității.

 

Am înțeles de fapt că în asta constă puterea mea de femeie și orice mi s-ar întâmpla în viață, important e să rămân dreaptă, cu picioarele pe pământ și vulnerabilă în același timp.

 

Pe Violeta nu o recomandă doar studiile făcute sau școlile absolvite ci simplul fapt că este „femeie” din toți porii ei. Este o femeie mișto cu o experiență de viață suficientă astfel încât să înțeleagă și să perceapă orice problemă cu care tu te-ai putea confrunta acum. Și cred că acest lucru este mai presus de orice teorie sau diplomă obținută.

Așadar, sunt recunoscătoare și mândră că am avut ocazia să mă descopăr și mai mult alături de Violeta!”

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință