Alexandra C., 39 ani, Avocat

Într-o zi, un prieten mi-a spus: „draga mea, cred că ai putea să fii mai feminină”. În primul moment, m-am gândit că a fi feminină însemna să îmbraci rochii, să încalți pantofi cu tocuri înalte și să treci pe la salonul de înfrumusețare mai des.

Am realizat  în scurt timp că de fapt nu știam ce înseamnă feminitatea, motiv pentru care am început să caut informații despre această atitudine și să citesc cu frenezie. După multă lectură și după o adevărată analiză amănunțită asupra „antrenorilor de feminitate”, am ales- o pe VIOLETA să fie cea care urma să mă introducă în lumea feminității și să înrădăcineze feminitatea în caracterul meu masculin.

Cu siguranță am făcut cea mai bună alegere pentru că acum știu să eman multă energie feminină, chiar și atunci când nu îmi propun acest lucru.

De curând, într-una dintre zilele pline la serviciu, s-a apropiat de mine un coleg și, fără niciun fel de introducere mi-a spus: „nu știu ce ai, ce emani, ce faci, dar azi nu a trecut pe lângă tine niciun bărbat fără să se oprească, fără să îți zâmbească, să te îmbrățișeze sau să îți facă cel puțin un compliment”.

Este lesne de înțeles și pentru cei din jur că ceea ce am lucrat cu Violeta a dat roade. Sunt sigură că, dacă ea ar fi fost o albinuță pe umărul meu, ar fi fost foarte mândră de ceea ce a reușit să facă dintr-o femeie care avea stima de sine la pământ, neîncrezătoare și care acționa peste 90% în energia masculină.

Acum pot spune că ceea ce am obținut în urma procesului de lucru cu Violeta este de neprețuit: stima de sine ridicată, energie, echilibru, valoare, empatie, efervescență, candoare, principii și limite sănătoase, autenticitate, respect, comunicare și prietenie.

Mulțumesc,
Alexandra

Update 27.12.2018
M-a sunat Alexandra să îmi ureze sărbători fericite și așa am aflat că în 2018 s-a căsătorit și lângă ea se auzea gânguritul unui bebeluș de doar câteva săptămâni. Progresul și realizările Alexandrei au fost fantastice și mi-au înseninat sărbătorile.

Vezi și alte povești de succes

Trimite Mesaj

Înscriere eveniment

Programează o ședință